zbeng Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 aici iti arati poze cu jafu vostru de comp incep eu asat pt ca ma plictisesc Quote
Pastilatu' Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 eh si acuma eu ...nu ? hai ca daca tot ma chemat zbeng ca tot are el sa imi ofere un JB ... ...si acuma jafurile mele... 8) Quote
Guest Nemessis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Are rost sa imi arat si eu IBM-ul cu racire prin freon si la care ne-am chinuit 2 insi juma de ora sa ne dam seama cum se baga hardul in el? Quote
escalation666 Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 arata-ne Neme ca sa nu murim prosti.asta micu' il folosesc sa programez in sistem binar:calc asta imi face cafeaua de dimineata:asta-i cluster-ul meu de linux-uri cu care scanez si fac brute force la NASA asa cum m-a invatat Sirvic.here is my 31337 crew cu care spargem cam orice calc existent si nu numai. Daca invadeaza extraterestrii va fi vai si amar de serverele lor.Si mai jos, o imagine cu serverul pe care l-am imprumutat celor de la laboaratoarele SETI (se milogisera de mine cateva saptamani). Un server high-tech, elaborat dupa legile si principiile fizicii cuantice si care permite mai multe stari in circuitele nanolitice decat 0 si 1, si asadar poate realiza godzillioane de calcule pe microsecunda. Ii puteti vedea pe cei 2 atomi in actiuni cum compromit securitatea unei nave aflate in alta galaxie.si cam atat.... :oops: Quote
Guest Nemessis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Hai ca produc un aparat foto si ii fac poze. Quote
zbeng Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 daca nai dmai adresa siti trimit eu unu genu asta Quote