nikel1992 Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Cred ca mi s`a stricat la laptop harddisk-ul intrucat la verificare pe la jumate imi da eroare. Daca stie cineva cum pot izola aceste bad`uri sau cum pot repara hdd. Are cineva HDD de vazare? Quote
FiliBlox Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Daca este un bad fizic nu prea il poti repara.Dar daca este un bad logic ai nevoie de hirens bot cd.Informeazate de pe google cum poti repara un hdd cu hirens bot cd, atentie trebuie bootat.Daca nu reusesti iti recomand sa scoti hardul si sa il scuturi putin, dar nu in stil rock, incetisor pana isi revine acul la locul initial.HDD-uri ieftine si la mana a doua gasesti de vanzare pe okazii.ro spor la treaba. Quote
nikel1992 Posted April 21, 2013 Author Report Posted April 21, 2013 El inca merge, dar de exemplu la filme foarte mari , sau jocuri foarte mari se blocheaza. O sa incerc ce mi`ai zis. mersi mult. Quote
skull Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 El inca merge, dar de exemplu la filme foarte mari , sau jocuri foarte mari se blocheaza. O sa incerc ce mi`ai zis. mersi mult.Eu zic sa-ti faci in backup cat mai repede posibil la ce ai important. Si pe mine m-a lasat hard-ul de curand, depasise pragul de bad-uri si avea cam aceleasi simptome. Quote
FiliBlox Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 El inca merge, dar de exemplu la filme foarte mari , sau jocuri foarte mari se blocheaza. O sa incerc ce mi`ai zis. mersi mult.nu conteaza ca hardul inca merge, i-ti zic eu ca daca ii acorzi timp si faci ce ti-am zis se repara.Eu am reparat in modu asta ogramada de hdd-uri, si totusi lucrez la o firma de reparatii calculatoare... deci e clar ca nu am deunde sa inventez. Quote
KillerMC Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Sustin ceea ce spune si @FiliBlox, merge de minune Hirens-ul, incearca cu el. Quote