xebreek Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 (edited) Salut , de catva timp tot gasesc pe youtube video-uri gen : Steam Wallet Hack , Steam Hack Games Adder etc ...Bineinteles ca in titlul video-ului se mai si specifica : NO SURVEYS !!! NO PASSWORDS . Si bineinteles ca sunt survey-uri . Un tovaras de-al meu imi spune sa folosesc proxy si sa intru pe survey-uri , cica sunt free fara sms ca la romani . Dar totusi am o nelamurire , oare sunt adevarate hack-urile ? Daca da oare de unde sa iau si eu ? Oricum stiu ca eu cer imposibilul dar na .. Oare chiar toate sunt keyloggere ? Edited April 21, 2013 by xebreek Quote
tawdarky Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Salut , de catva timp tot gasesc pe youtube video-uri gen : Steam Wallet Hack , Steam Hack Games Adder etc ...Bineinteles ca in titlul video-ului se mai si specifica : NO SURVEYS !!! NO PASSWORDS . Si bineinteles ca sunt survey-uri . Un tovaras de-al meu imi spune sa folosesc proxy si sa intru pe survey-uri , cica sunt free fara sms ca la romani . Dar totusi am o nelamurire , oare sunt adevarate hack-urile ? Daca da oare de unde sa iau si eu ? Oricum stiu ca eu cer imposibilul dar na .. Oare chiar toate sunt keyloggere ?Mai mult ca sigur sunt fake.Nu ai cum sa faci hack pentru ceva ce tine de server.Singurul hack pentru steam e pacsteam care iti permite sa downloadezi o multime de jocuri de la ei gratis. Quote
xebreek Posted April 21, 2013 Author Report Posted April 21, 2013 Daca poti sa imi dai un link cu pacsteam ar fi grozav . Si inca ceva te rog ... Merge sa joci cs pe platforme gen : Playzeek , Gather-Network bla bla bla ? Quote
Coco93 Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Sunt fake. Aia fac bani frumosi pe spinarea alora care pun botu la asa ceva, majoritatea fiind copii de maxim 16 ani.Daca poti sa imi dai un link cu pacsteam ar fi grozav . Si inca ceva te rog ... Merge sa joci cs pe platforme gen : Playzeek , Gather-Network bla bla bla ?Cu pacsteam nu merge sa joci. Quote
xebreek Posted April 22, 2013 Author Report Posted April 22, 2013 Ar fi tare ca cineva din rstcenter sa intre in baza de date a alora de pe play.pgl.ro si sa imi poate stearga conturi banate . Defapt de aici a inceput totul , cand un ratat de admin mi-a dat ban pe degeaba . Si de-acum caut steam . Stiu ca nu stau in 10 euro . Dar n-as vrea mereu cand am ceva cu un admin sa-mi cumpar steam ... Quote