Jump to content

xebreek

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xebreek

  1. xebreek

    Rst chat

    +1 Idem , imi place ideea .
  2. Eu am windows xp , si imi merge brici . Recomand .
  3. Acesta chiar imi merci . Multumesc mult pentru program .
  4. Multumesc VladX , n-am chef de off , dar ce treaba ai tu cu posturile mele ?! Serios bautorule de gin . 40% din posturile tale spam . If you know what I mean . P.S : Cer scuze . I-am dat pm .
  5. Un program anti-malware de preferat anti-virusul Kaspersky .
  6. Mutati topicul la cele penale Cum sa postezi mane asa ceva ?
  7. Inchideti topicul , inutil .
  8. Hi ! Click here to watch this tutorial in english ! Download Advanced BAT to EXE Converter:- Download Download ardamax keylogger:- Download
  9. Salut lume , dupa cum stiti unii dintre voi , ma cheama Gabriel , am 16 ani si sunt putin mai vechi pe rstcenter !
  10. Invitati se dau degeaba fratilor . S-a umplut deja filelist-u . Daca vreti dau eu 2 cont-uri cu VIP la 3 euro . PM ME .
  11. Am vazut la Orange . Ca a aparut la abonamente etc . E super inteligent telefonul . Chiar imi place , cred ca o sa mi-l iau .
  12. E bun programu . Multumim pentru postare . OFF : Daca vrei mai simplu direct de pe browser-ul tau . Click aici .
  13. Bun venit cu in comunitatea noastra !
  14. xebreek

    Wooziee

    Bun venit in comunitatea noastra !
  15. Ar fi tare ca cineva din rstcenter sa intre in baza de date a alora de pe play.pgl.ro si sa imi poate stearga conturi banate . Defapt de aici a inceput totul , cand un ratat de admin mi-a dat ban pe degeaba . Si de-acum caut steam . Stiu ca nu stau in 10 euro . Dar n-as vrea mereu cand am ceva cu un admin sa-mi cumpar steam ...
  16. Daca poti sa imi dai un link cu pacsteam ar fi grozav . Si inca ceva te rog ... Merge sa joci cs pe platforme gen : Playzeek , Gather-Network bla bla bla ?
  17. Salut , de catva timp tot gasesc pe youtube video-uri gen : Steam Wallet Hack , Steam Hack Games Adder etc ... Bineinteles ca in titlul video-ului se mai si specifica : NO SURVEYS !!! NO PASSWORDS . Si bineinteles ca sunt survey-uri . Un tovaras de-al meu imi spune sa folosesc proxy si sa intru pe survey-uri , cica sunt free fara sms ca la romani . Dar totusi am o nelamurire , oare sunt adevarate hack-urile ? Daca da oare de unde sa iau si eu ? Oricum stiu ca eu cer imposibilul dar na .. Oare chiar toate sunt keyloggere ?
  18. xebreek

    ok..

    ok deci exista as vrea si eu un link daca se poate
  19. xebreek

    ok..

    puteti sa ma ajutati va rog ,as vrea sa va intreb daca exista program de spart parole yahoo messenger si daca exista as dori sa imi lasati un link va rog ,pentru ca as dori sa ma razbun pe cineva.. Astept raspunsurile voastre.......
×
×
  • Create New...