bt.ionut Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Salut,Vreau sa stiu daca content locker afecteaza SEO ?Nu e vorba de content locker care bloceaza pagina imd dupa ce sa incarcat, acesta se incarca la click... daca ma'ntelegeti, daca si numai daca vizitatorul da click pe un buton. Quote
Eddie91 Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Salut,din punctul meu de vedere afecteaza pasiv daca content locker-ul tau il va redirectiona imediat catre pagina respectiva,astfel vizitatorul nu va mai sta pe site,ci doar cateva secunde si afecteaza pe termen lung,alt ghinion zic eu ar mai fi sa-ti viziteze paianjenii motoarelor de cautare si tu sa ii trimiti din index-ul tau catre survey sau alte pagini,atunci e trist ! Quote
Vlachs Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 De ce nu faceti in asa fel incat pagina afisata googlebot sa nu contina content locker. Quote
bt.ionut Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 Salut,din punctul meu de vedere afecteaza pasiv daca content locker-ul tau il va redirectiona imediat catre pagina respectiva,astfel vizitatorul nu va mai sta pe site,ci doar cateva secunde si afecteaza pe termen lung,alt ghinion zic eu ar mai fi sa-ti viziteze paianjenii motoarelor de cautare si tu sa ii trimiti din index-ul tau catre survey sau alte pagini,atunci e trist !Ok. Multumesc pentru sfat.De ce nu faceti in asa fel incat pagina afisata googlebot sa nu contina content locker.M-am gandit la asta insa nu eram sigur, voi face alta pagina care va contine content locker-ul. Multumesc.Asta va rezolva, se va ranka in google ? Quote
Eddie91 Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 Am mai vazut astfel de lucruri in trecut,asemanatoare cu schimbul de linkuri,punea un iframe in toate paginile cu link-uri si prostii credeau ca au link inserat in fiecare pagina,bineinteles pagina din iframe fiind no-index no-follow Baiatul ranka cel putin ca PageRank exceptional cu acel site. Quote