onslaught Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Daca e cineva expert in chestiile astea si ma poate ajuta ( Eu am nevoie pt un joc virtual deci nu scot nici un profit real dar meciurile sunt reale )Asta e lista.Mersi:)
Tudor. Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Cu ce sa te ajutam?//Ar trebui sa fie sanctionati toti cei care fac topicuri si nu pun intrebarea din prima,ca deja s-au prea inmultit.
WarestPA Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 (edited) BannedT&C Edited August 24, 2013 by hate.me
malsploit Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 ^Cei care vreti sa faceti off-topic, abtineti-va!onslaught data viitoare, cand ai nevoie de ajutor fii mai explicit. Comunitatea te poate ajuta sa gasesti solutii, dar nu te poate ajuta sa formulezi o cerere de ajutor.Cred ca vrei sa iti spuna cineva cum se termina meciurile alea.
onslaught Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 Nu chiar, oricum a trecut ceva vreme , nu mai trebuie/cont anyway se poate inchide daca e.