Jump to content

Tudor.

Active Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tudor.

  1. Bun venit!Daca nu ar fi regulile s-ar crea un haos imens,opinia,punctul de vedere sau orice propozitie ,pentru a fi inteleasa mai bine, e scrisa in propozitii,fraze sau chiar fragmente fara majuscule pentru a fi intelese mai bine.Arunca o geana peste linkul din semnatura.
  2. Oricine face ceva cu un anumit scop,iar telul lor nu cred ca e de a fi niste filantropi,si eu sunt de parere ca ei vor sa colecteze date si de la cei pe care nu i-au "atins" inca.
  3. Cei de la btguard cate ip-uri ofera,cat de multe sunt blacklisted?Fata de cei de la hidemyass,cam care sunt mai buni?
  4. Tudor.

    Varsta necesara

    Du-te la inot,lupte,judo,volei,handbal.Daca bagi sala si devi mare,sa nu te crezi bataus,ca la un moment dat nu se stie de cine te iei.NU lua suplimente mai mult de 2 luni,ca o sa ai probleme grave cu ficatu si nu o sa sti de la ce sunt
  5. Tudor.

    Varsta necesara

    Daca nu ai mai facut sport inainte,iti recomand sa incepi sa faci flotari,genoflexiuni si abdomene acasa.Gasesti instructiunile pe net,daca vrei linkuri da-mi pm.Gasesti si flotari pentru piept,brate,spate exercitii pentru toti muschii abdominali,iar pentru brate recomand tractiunile. Un alt mod pentru a-ti dezvolta masa musculara,rezistenta si mobilitatea e TRX.Coarda ti-o poti face si tu din orice,dar la exercitii e un pic mai greu,deoarce trebuie executate in tocmai instructiunile si crede-ma nu e asa usor precum pare. //Odihneste-te din plin,mananca sanatos,lasa chipsurile,sucurile deoparte si vei avea un corp si sanatos si frumos,bafta
  6. Despre S4: S4 are multe functii,dar daca le ti pornite bateria se descarca foarte repede si aici ma refer la deblocarea telefonului fara sa atingi touchul.Ele sunt doar sa le areti la "pretini" cat de tare e telefonul tau -are rezolutie a ecranului buna,luminozitate la fel,dar ecranul mi se pare prea mare -sistemul de operare ocupa foarte mult Despre iPhone: -Bluetoothul nu mai e o necesitate.Fiserele se pot trimite si pe facebook(cu un cont facut special,pentru a nu se fura datele) cum la fiecare pas e cate un wi-fi spot sau optiuni ieftine cu internet. -iOS 7 in realitate nu arata chiar ca un clown in realitate -e mult mai rezistent la socuri -jocurile apar mai rapid in market HTC One /One mini mi se par foarte atractive,dar nu am tastat nici unul =>nici unul din cele 2 OFF:Inca nu vad rostul upgrade-urilor la telefoane de ultima ora,doar daca vrei sa te dai mare.O chestie care ma enerveaza e cand iesim afara (suc,bere etc) majoritatea sunt pe telefon si 2-3 vorbesc..
  7. Tot mai mult imi place HTC One,chiar si mini. Pe ce s-ar putea baza o companie mare ca Apple,daca nu pe profit?
  8. Ce vrei mai simplu de atat?Sunt comenzile de baza.Sa scrie srcriptul in rime?
  9. Ai ceva vizitatori,reclame puse pe el deja?
  10. Tu esti ala cu Ai fumat ceva sau ai vazut prea multe filme cu hackeri?
  11. OMSZ Presimt ca o sa ploaie cu multa *uie
  12. Cel argintiu e asta High-Power-USB-150M-Wireless-WiFi-Adapter-5dBi-Antenna
  13. Tudor.

    Un rdp

    @xGenera1u :Nu conteaza ca ai facut 18 posturi din care o gramada sunt posthunt sau topicul tau. Sa ceri ceva cu 0 posturi e ca si cum te-ai duce pe strada la cineva necunoscut si incepi sa ii ceri,ori tu Roby vrei un RDP,sa fie si bun si cu drept de administrator.Da flori nu vrei?
  14. Online-tel.ro mai avea preturi bune.Am 2 prieteni care si-au luat de aici S3 si e inregula.
  15. Nu treci de nici unu daca folosesti Chrome.Linkul de la SQLi Academy il are cineva?
  16. Tudor.

    Salut

    De la ce vine "Win",mai bine spus.Il idolizeaza pe bune : https://www.youtube.com/
  17. Tudor.

    Salut

    Salut. Mai lipsea sa dai si CNP-ul si adresa.Sfat,chiar daca cred ca nu vei face ravagii,nu te mai expune in public. OFF: Pe Plugaru nu o ai?
  18. gipsy cred ca esti cam fumat,dupa ce ai scris aici ai mai postat si aici Se poate si rescrie discul?
  19. 1.Mai usor cu jignirile ca nu esti in piata. 2.Deci tu sti ce trebuie facut,dar iti e frica/lene.. 3.Daca tot zici ca esti mare angajator,trebuie sa il ignori pe zerodoi si sa nu incepeti o cearta,ca pe majoritatea topicurilor 4.Puteai sa dai mai multe detalii
  20. Tudor.

    Cerere Logo

    Mai bine numeai topicul "Te caut si nu te gasesc" sau "Cel care munceste moca sa apeleze la mine".Spune cam cum ai vrea sa arete logo-ul,mai muncesc moca(ajuta) si altii.
  21. Scopul majoritatii de pe rst e sa invete ceva nou,sa invete pe altii si sa fim o comunitate. Scopul celor de pe ise e sa dea flood la rst si sa copieze tutoriale,ca niste tigani borati.Jumatate din discutiile lor e despre RST,bravo copii,ne faceti reclama forumului. Nu inteleg de ce nexas,care ne da m**e la toti si codemaniac nu sunt inca banati. //Zici ca e chat aici
  22. Poate mai citesti si tu comentarile,ai aici linkul de download:
×
×
  • Create New...