SecretService Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 ^ SEOL-am deschis direct la gunoi.Buna ziua!Ma numesc Victor am 37 de ani si joc un joc online numit metin.Metinul ma nenorocit,mi-a distrus viata mi-a dezbinat familia,m-a facut din om neom.Mi-am vandut lucrurile din casa si am bagat banii in pacanele si metin.Am probleme cu vederea si cu spatele datorita faptului ca stau prea mult la calculator.Mi-am inselat nevasta cu care am doi copiii cu o shamanca de pe joc si am aflat ca am sida.Mi-am amanetat copiii la pacanele si din cauza metinului mi-amvandut nevasta la niste jucatori.Pentru ca stateam foarte mult la calculator am fost dat afara de la serviciu si nu am bani nici macar sa traversez strada.Vandtelefoane si ce mai gasesc prin casa sa imi pot platii netul sa ma joc metin.Nu am bani sa platesc chiria si in curand ma va da afara.Tata e un mos prost alcoliciar mama a fost o cu r v a notorie (a murit) .Am fost batut grav,era sa intru in coma din cauza unor tipi la care am imprumutat bani sa bag in metin.Metinul ma nenorocit si ma dezbinat.Singurii prieteni ai mei sunt doar cei de pe metin.Pot vorbii sincer doar cu calculatorul sau latura mea de caine caree pe moarte.Doctorii m-au anuntat ca numai am mult de trait.Vreau doar sa apuc sa fac lvl 99 pe metin ca sa mor fericit..VDC ...VDC 12888 by H0peless | VDCPentru fratii nostri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 ))))))))))))) Ai de pula mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Sti ca prin faza asta maine vor fi un numar record de inscrieri ? Esti constient,nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciulama Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 fa-mi si mie te rog un script in python care sa faca rezervari online pe cimitir.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...