Jump to content
thazer

Log Cleaners

Recommended Posts

Posted

Pentru ca am postat in sectiunea Cereri , am decis tot ca aici sa postez si rezolvarea

Log Cleaner doar pentru o intrare in log-uri HideMe, am decis sa nu dau sursa c a cleanerului ci am compilato eu pe o platforma linux (oricum cleanerul e facut doare pentru log-urile linux-ului)

Mentionez ca nu am sniffat/virusat sau orice alta modificare a sursei originale . Cine e interesat sa-l ia si sa-l incerce

p.s. folosire : ./hideme <user> <host> <IP> (<host> adica dns-ul hostului tau daca ai aja ceva daca nu direct ip exemplu ./hideme root google.com 64.233.187.99)

download : http://rapidshare.de/files/24371998/hideme.tgz.html

a da si moderatori/admini pls mutati apoi postul in Tools/Stuff sau unde credeti de cuviinta

btw am fost cuminte si pentru cele 10 posturi negesare sectiunii cereri am postat numai ceva bun gen tutoriale si tool-uri , cand puteam fi rau si postam replay-uri in prostie cu , "da ms" , misto post" , "salut" , "bravo , misto post" sau alte tampenii...