Jump to content
Eddie91

Power indexer pro

Recommended Posts

Posted

main sales page | Power Indexer Pro Software - Indexing at super speed :)

What Is power Indexer Pro?Power Indexer Pro Will Index Your Links In A Single Click!!

Stage 1 : Pings your urls to rpc ping sites

Stage 2: Submits your urls to meta stat sites

Pings each meta Stat submit

Get’s ALL of your urls indexed

Brings in extra traffic to your sites

100% Google Panda and Penguin Friendly..

E 3 dolari dar... :))

Download links for PowerIndexerProSetup.zip - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts

Posted
Sa nu folositi prostiile astea, sunt ok doar pentru domeniu dar va treziti cu zeci/sute de backlink-uri de slaba calitate.

Sa nu-i inducem in eroare pe cei care nu prea se pricep,pentru site-uri mini-clone pentru site-ul mama e bun,atata timp cat aduci si cateva linkuri din Tier 1 si 2,pentru un subdomeniu pe wp sau blogger e ok,gen nhs.Cel putin asta e parerea mea.

Posted
Sa nu-i inducem in eroare pe cei care nu prea se pricep,pentru site-uri mini-clone pentru site-ul mama e bun,atata timp cat aduci si cateva linkuri din Tier 1 si 2,pentru un subdomeniu pe wp sau blogger e ok,gen nhs.Cel putin asta e parerea mea.

Pentru ca nu stii despre ce vorbesti, Indexerele astea de 2 bani(ca si GSA Indexer) se folosesc de stats sites si alte site-uri de genu, deep link indexer nu functioneaza pe nici unu dintre ele si ca efect te trezesti cu multe backlink-uri daunatoare.

Posted
Ok,eu doar mi-am spus parerea si am vrut sa ajut comunitatea cu ce am putut.Multumesc oricum de parere,voi fi mai rezervat in a posta de acum.

De ce trebuie sa te comporti ca o diva?

Eu doar am spus ca fac rau "indexerele" astea, nu trebuie sa te victimizezi de acum.

Posted

Nu ma victimizez,sincer,putin imi pasa ! Doar ca am vrut sa ajut cu ce pot,am adus scripturi crackuite sau/si nulled la care nu oricine are acces.

Ca sa nu ma comport ca o "diva si sa nu ma victimizez" ce ar trebui sa fac? Sa te fi injurat si sa ma cred atatstiutor cum fac multi ?! Asta vad ca inseamna a fi user pe rst in ultima vreme,nu mai vreau sa intru in polemici cu tine.Eu ti-am spus parerea si tu asemenea.Sa o lasam asa cum a picat :) Imi sustin afirmatiile 100% .