Eddie91 Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 main sales page | Power Indexer Pro Software - Indexing at super speed What Is power Indexer Pro?Power Indexer Pro Will Index Your Links In A Single Click!!Stage 1 : Pings your urls to rpc ping sitesStage 2: Submits your urls to meta stat sitesPings each meta Stat submitGet’s ALL of your urls indexedBrings in extra traffic to your sites100% Google Panda and Penguin Friendly.. E 3 dolari dar... Download links for PowerIndexerProSetup.zip - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts Quote
Vlachs Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Sa nu folositi prostiile astea, sunt ok doar pentru domeniu dar va treziti cu zeci/sute de backlink-uri de slaba calitate. Quote
Eddie91 Posted May 20, 2013 Author Report Posted May 20, 2013 Sa nu folositi prostiile astea, sunt ok doar pentru domeniu dar va treziti cu zeci/sute de backlink-uri de slaba calitate.Sa nu-i inducem in eroare pe cei care nu prea se pricep,pentru site-uri mini-clone pentru site-ul mama e bun,atata timp cat aduci si cateva linkuri din Tier 1 si 2,pentru un subdomeniu pe wp sau blogger e ok,gen nhs.Cel putin asta e parerea mea. Quote
Vlachs Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Sa nu-i inducem in eroare pe cei care nu prea se pricep,pentru site-uri mini-clone pentru site-ul mama e bun,atata timp cat aduci si cateva linkuri din Tier 1 si 2,pentru un subdomeniu pe wp sau blogger e ok,gen nhs.Cel putin asta e parerea mea.Pentru ca nu stii despre ce vorbesti, Indexerele astea de 2 bani(ca si GSA Indexer) se folosesc de stats sites si alte site-uri de genu, deep link indexer nu functioneaza pe nici unu dintre ele si ca efect te trezesti cu multe backlink-uri daunatoare. Quote
Eddie91 Posted May 20, 2013 Author Report Posted May 20, 2013 Ok,eu doar mi-am spus parerea si am vrut sa ajut comunitatea cu ce am putut.Multumesc oricum de parere,voi fi mai rezervat in a posta de acum. Quote
Vlachs Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Ok,eu doar mi-am spus parerea si am vrut sa ajut comunitatea cu ce am putut.Multumesc oricum de parere,voi fi mai rezervat in a posta de acum.De ce trebuie sa te comporti ca o diva?Eu doar am spus ca fac rau "indexerele" astea, nu trebuie sa te victimizezi de acum. Quote
Eddie91 Posted May 20, 2013 Author Report Posted May 20, 2013 Nu ma victimizez,sincer,putin imi pasa ! Doar ca am vrut sa ajut cu ce pot,am adus scripturi crackuite sau/si nulled la care nu oricine are acces.Ca sa nu ma comport ca o "diva si sa nu ma victimizez" ce ar trebui sa fac? Sa te fi injurat si sa ma cred atatstiutor cum fac multi ?! Asta vad ca inseamna a fi user pe rst in ultima vreme,nu mai vreau sa intru in polemici cu tine.Eu ti-am spus parerea si tu asemenea.Sa o lasam asa cum a picat Imi sustin afirmatiile 100% . Quote