greedy2009 Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 "Free internet!Password crack!wireless Antenna built-in Wireless USB LAN Card Adapter High Power High sensitivity." A incercat cineva asa ceva? Am auzit ca la mine in cartier le folosesc "baietasii" care se ocupa cu diverse... si sunt foarte laudate. Nu sunt nici foarte scumpe... din spusele lor, se descurca mai bine decat BackTrack. Aliexpress.com : Buy Free internet!Password crack!wireless Antenna built in Wireless USB LAN Card Adapter High Power High sensitivity FREE SHIPPING from Reliable Password crack suppliers on He TaYa Trade Co., Ltd. Of Shenzhen Quote
blech Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 esti STUPID, aia este doar o antena. nu face nimic singura.daca vreti sa faceti pe hackerii dar nu aveti habar sa cititi corect nu mai calcati pe aici. Quote
neox Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 "Free internet!Password crack!wireless Antenna built-in Wireless USB LAN Card Adapter High Power High sensitivity." A incercat cineva asa ceva? Am auzit ca la mine in cartier le folosesc "baietasii" care se ocupa cu diverse... si sunt foarte laudate. Nu sunt nici foarte scumpe... din spusele lor, se descurca mai bine decat BackTrack.pff aiurea cred ca ajunge la cosul de gunoi topicul Quote
greedy2009 Posted May 22, 2013 Author Report Posted May 22, 2013 am inteles ca vine cu un soft, normal ca nu face nimic singura... geniule !!!si nu ma consider hacker, ca altii... era doar o intrebare, daca ti-se pare prea stupida pentru forumul asta, atunci e normal sa ajunga topicul la gunoi.....probabil ca forumul asta ma depaseste, asa ca nu o sa mai dau pe aici, ma duc sa ma joc in alta parte, vad ca aici e treba pt. oameni mari Bafta. Quote