Guest flama Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Neatza ... am venit sa imi spun shi eu oful ... M'AM CULCAT LA 6 DIMINEATZA CA DE OBICEI SHI LA 8 DIMINEATZA (SAMBATA DIMINEATZA) VECINII MEI DRAGI S'AU APUCAT SA CAUTE AUR IN PERETZI (CRED) CU O BORMASHINA CU PERCUTZIE . DOAMNEEEEEEEEE MA DOARE CAPUUUUUU NU MAI POT E 10 SHI INCA NU AU TERMINAT SA MOARA FAMILIILE LOR DACA NU IN 2 ORE DATEAM GAURI SHI PUNEAM GALERII SHI PERDELE IN TOT BLOCU ... SA VA IAU M***ZII IN **** !!!!!!!!!!!! Quote
hfhun Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ce as vrea sa fiu in locul tau! La mine muncitorii din fata casei fac strazile si bordurile, iar cei din spate reconstruiesc o casa. Si asta incepe pe la 7 dimineata, si se mai termina seara. Iar astia din fata casei vin si cu tot felu de masinarii care mai de care mai zgomotoase. Bine ca au trecut din fata casei mele, ca tremura patu` cu mine cand ma trezeam Si chestia asta tine de aproximativ o luna, si pare ca mai dureaza destul de mult. Quote
Guest flama Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 eu de 2 ani de cand stau in apartamentu asta in bucuresti nu a trecut zi sa nu foreze cineva in bloc sau sa taie ceva sau sa monteze ceva sau pur shi simplu sa faca galagie ... dar o sa vada ei deseara ... concert xzibit ! Quote
kw3rln Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 flama asa incep si la mine cateodata .. ei ma trezesc dimneata.. io nu-i las sa adoarma seara ... rock/hardcore ... Quote
gaby90boy Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 "concert xzibit !"...ce tare ... si eu as face asa daca as fi in locul tau ... is curios ..o sa iti spuna vecini tai ceva Quote
Guest flama Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 ma risc de o amenda de 50 de lei pentru o seara de razbunare Quote
Danny Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ii bun macar ca pe la voi se munceste .. incep dimineata si termin seara ... dar in majoritatea cazurilor "incep" dimineata si dupa 1 ora termina deja Quote
Guest flama Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 cred ca in sfarshit pot dormi ... s'a facut linishte ooooo da ... ne auzim prin lumea viselor care trecetzi pe acolo Quote