Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci este un lucru stabilit ca linux e mai puternic / rapid ca windows , dar de asemenea este un lucru stabilit ca pe linux nu gasesti nativ atat de multe programe in categorii atat de diversificate ca pe windows , deoarece ( parerea mea ) fiind un sistem moka nu sunt atrasi investitorii sa dezvolte aplicatii ... dar in schimb mac os este bazat pe linux , dar exista si investitori , asa ca ma gandeam sa trec pe pc-ul meu de pe linux pe mac os .... ce ziceti , merita ?

Posted

da , dar motivul pentru care am deschis topicul este ca sa stiu daca logica mea este buna....ca in tot mai multe magazine in raionul dedicat calculatoarelor vad componente periferice cu 2 abtipilduri pe el : unul cu semnul windows si unul cu semnul mac ( nici unul cu semnul linux ) ...este adevarat ca linuxul a facut posibila functonarea lor , dar nu prin bunavointa dezvoltatorilor...dar baza mac-ului e aceasi ca a linuxului ? cu kernelul lor ? si cu sistemul ext3 ? de asemenea dintre lion si leopard ce sa aleg ?

Posted

Merita, cat timp ( cum a zis si em) ai un pc compatibil;

Calculatoare cu logo'uri Linux gasesti de la Dell / HP , dar nu stiu daca si in Romania;.

Mac OS'u are un kernel asemanator linux'ului dar sunt cateva diferente :) ( MacOS'ul are formatul .dmg in plus, de Ex.). Nu stiu de sistemul ext3, eu pe linux folosesc ext4 ( nu cred ca e o diferenta mare);

Alege tu intre lion/leopard