Jannes Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Cati dintre noi am fi capabili sa facem acelasi lucru?Cum s? fii olimpic la informatic? f?r? s? ai calculator | adevarul.ro Quote
TraficantX Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Bravo lui...asta inseamna perseverenta.. Quote
StoNe- Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Si niciodata nu vor fi recompensati pe cat merita. Quote
Jannes Posted May 29, 2013 Author Report Posted May 29, 2013 Si niciodata nu vor fi recompensati pe cat merita. In schimb falsii experti inunda piata,falsii moralisti umplu amvoanele si fotoliile din parlament... Quote
Sutti Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Acum ca a primit pc sa speram ca nu da de metin... Quote
daNNy.bv Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 in 4 ani de zile, nu am compilat nici un cod acasa si am luat si o mentiune la judeteana. Se poate! Quote
MazaBoY Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Hai sa punem toti bani care cum avem sa ii cumparam la om un calculator in semn de respect,putini sunt ca el in Romania .EDIT:acuma am vazut jos de tot,a primit pc-ul dorit scuze ;P Quote
hackerika Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 (edited) Daca ar fi asa toata lumea, atunci Romania n-ar mai fia sa de cacat, doar ca manelistii si tiganii ne-au futut-o si o fut in continuare, apropo, sa nu uitam de Base, alt tigan.Merita din plin sa fie ajutat.Acum ca a primit pc sa speram ca nu da de metin...Asa ai patit tu, tiganule?Cand ai dat de metin n-ai mai iesit din el, asta reiese, din ce vrei tu sa-i spui, din propia ta experienta. Edited May 30, 2013 by hackerika Quote
Sutti Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Cine e ma tigan cap de tanc ce esti? Vezi-ti de muncii tai acolo, n-ai 2 chifle-n burta da esti plin de basini, cum plm vine asta? Quote
CristianRoflmao Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Daca ar fi asa toata lumea, atunci Romania n-ar mai fia sa de cacat, doar ca manelistii si tiganii ne-au futut-o si o fut in continuare, apropo, sa nu uitam de Base, alt tigan.Merita din plin sa fie ajutat.Asa ai patit tu, tiganule?Cand ai dat de metin n-ai mai iesit din el, asta reiese, din ce vrei tu sa-i spui, din propia ta experienta.taci ca asa fac toti,odata ce au PC sau un pc mai bun se apuca de jocuri,deci nu are rost sa injuri.Daca consideri ca esti mai diferit bravo tie! Quote
StoNe- Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Va luati la harta degeaba. Cui credeti ca ii va pasa daca el va deveni un ratat metinar? Quote