hacking112 Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Uimeste'ma si ce faci cu mizeriile astea? cum ei acces ? Quote
TheOne Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Uimeste'ma si ce faci cu mizeriile astea? cum ei acces ?Cu p*la-n cur si cu sufletul-n rai, nu se poate ! Quote
P1CkL0Ck Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Mizerile astea Te-a lovit sub centura..Tutorial: Scrii link-u ala pe o foaie, o bagi in cur si ii dai foc! Voilla ai luat acces! Quote
TheOne Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Mizerile astea Te-a lovit sub centura..Tutorial: Scrii link-u ala pe o foaie, o bagi in cur si ii dai foc! Voilla ai luat acces!Nu stiu acum, dar inainte rupea norma. E si va fi mult mai bun decat scanner pe 22. Quote
wtfid Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 zi-mi si mie te rog un link care merge din tot ce ai dat tu share , eu am dat in ele si nu merge nimic , poate ma insel eu Quote
aSsige Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 te poti conecta folosind un exploit phpmyadmin, conectarea se poate face prin diverse moduri, connectback, botnet, si multe altele...edit: parerea mea o pierdere de timp ! Quote
wtfid Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 lasand pierderea de timp, si stiu cum se intra in ele , eu am intrebat daca merge vreun link pt ca pot sa postez si eu 1 mb de link pma care sunt vechi . plus ca ce a zis el ca poate scana la cerere contra const nu are nici un rost , cine stie sa intre in ele (nu ca ar fi vreo inginerie) ar putea sa isi scaneze singuri ... vroiam doar sa intreb ce rost are postarea daca e doar junk ? Quote
TheOne Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Iti garantez eu ca merge trebuie sa stii cum Quote
wtfid Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 daca am zis ca am 1 mb de link pma vechi , banuiesc ca se deduce ca am idee cu ce se mananca nu ? Quote
wtfid Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 3 ip merg din toata lista , ai gresit categoria trebuiau postate la trash, daca tot vrei sa pari marinimos ca dai tu share , da la ceva bun ca aici nu e cos de gunoi , pe principiu mai bine postez decat sa dau delete Quote