HiDinjection Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Salut, vreau sa achizitionez un GPS pentru masina si nu stiu exact ce sa aleg. Ce recomandati intre softul hartilor normale din GPS cu care vin preinstalate majoritatea GPS-urilor si cele care vin preinstalate cu iGO? Am inteles ca iGO da clase la toate. Daca are cineva si a folosit daca doreste sa imi spuna niste detalii.Multumesc anticipat Quote
daatdraqq Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Asta il am eu , merge brici .Navigatie GPS 5" Quote
HiDinjection Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Asta il am eu , merge brici .Navigatie GPS 5"Frumos GPS'ul Dar nu are Flash ROM'ul cam mic? Quote
daatdraqq Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Frumos GPS'ul Dar nu are Flash ROM'ul cam mic? Vine cu iGo instalat ,cu toate hartile pentru Europa , merge perfect ...nu-ti trebuie nimic mai mult . Quote
HiDinjection Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Vine cu iGo instalat ,cu toate hartile pentru Europa , merge perfect ...nu-ti trebuie nimic mai mult .Aha. Si poti face update la harti? Ca presupun ca au o versiune cam veche pe ele Quote
HiDinjection Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Device cu Android + iGO Primo pt Android mere de rupeAm incercat si eu asa. Dar iti trebuie conexiune la net ... si de unde sa iei in masina pe telefon? Ca prima oara asa foloseam dar se ducea repede Quote
daatdraqq Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 (edited) Aha. Si poti face update la harti? Ca presupun ca au o versiune cam veche pe ele Faci actualizari cand gasesti harti mai noi pe net , nu poti face oficial .E foarte simplu sa actualizezi hartile daca le ai , conectezi aparatul la pc ->le stergi pe cele vechi-> le inlocuiesti cu cele noi .Are harti Navteq .Nu mai face post dublu . Edited June 3, 2013 by daatdraqq Quote
Mircea88 Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Am incercat si eu asa. Dar iti trebuie conexiune la net ... si de unde sa iei in masina pe telefon? Ca prima oara asa foloseam dar se ducea repede Gps la telefon sau tableta, nu iti trebuie wifi. Quote
HiDinjection Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Faci actualizari cand gasesti harti mai noi pe net , nu poti face oficial .E foarte simplu sa actualizezi hartile daca le ai , conectezi aparatul la pc ->le stergi pe cele vechi-> le inlocuiesti cu cele noi .Are harti Navteq .Nu mai face post dublu .Scz. Am vazut dupa aia postul dublu. Si cum se conecteaza la sateliti? Repede? Ti-a facut vreodata probleme? E precis in calcularea rutei? Quote
daatdraqq Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Scz. Am vazut dupa aia postul dublu. Si cum se conecteaza la sateliti? Repede? Ti-a facut vreodata probleme? E precis in calcularea rutei?Merge perfect ,se conecteaza instant (chiar si din casa) , recalculeaza traseul in 5-6 secunde . Totul e in timp real ,fara lag . Quote
HiDinjection Posted June 3, 2013 Author Report Posted June 3, 2013 Merge perfect ,se conecteaza instant (chiar si din casa) , recalculeaza traseul in 5-6 secunde . Totul e in timp real ,fara lag .Ciudat ce zici, din video'ul din prezentare merge ca naiba. Quote
daatdraqq Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Ciudat ce zici, din video'ul din prezentare merge ca naiba.Nu te opre?te nimeni sa cau?i altul, eu sunt foarte mul?umit de ?sta. Quote