wycked Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Cum s? spargi parola la iPhone? Chiar dac? un iPhone este protejat prin intermediul unei parole, asta nu înseamn? c? informa?iile private sau aplica?iile de pe acesta nu pot fi accesateUn material postat pe YouTube de c?tre un utilizator demonstreaz? printr-o serie de pa?i cum pot fi accesate, în mai pu?in de un minut, toate informa?iile private de pe un iPhone care opereaz? cu sistemul iOS 6.1. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timy123 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Ca sa o spargi dai cu ciocanu ,am pretenti la tine doar ai Rep Power 2 ,nu am intetia de a ma certa cu u dar suna mai frumos cum poti aflat parola la iPhone. O zi buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 7, 2013 Moderators Report Share Posted June 7, 2013 Titlul este aiurea, exprimarea este specifica unui jurnalist. De unde veniti si ce cautati pe RST?ON: Poti sa treci usor de parola si prin conectarea la itunes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycked Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Titlul este aiurea, exprimarea este specifica unui jurnalist. De unde veniti si ce cautati pe RST?ON: Poti sa treci usor de parola si prin conectarea la itunes.plm jurnalist am dat copy paste.sursa http://timetv.ro/2013/06/07/cum-sa-spargi-parola-la-iphone-video/ Edited June 7, 2013 by wycked Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...