cramdering Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 buna, stiu ca nu am numarul de posturi care trebuie si imi cer scuze sper sa nu sara toti pe mine.As avea si eu nevoie de un script ptr aflarea ip-ul pe mess, ceva gen trimiti un link victimei si apare ip-ulun ex: acest site Free Tools Get Yahoo IP, Location, Check Status, Check Invisible dar din pacate e down nu mai functioneazadaca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator, daca nu e oke imi cer scuze. Quote
alqaida Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Sectiunea cereri este doar pentru membrii cu minim 10 posturi! Quote
cramdering Posted June 13, 2013 Author Report Posted June 13, 2013 Nu ma poate ajuta nimeni? macar un site ceva cu care sa poti afla ip-ul unei persoane, fara ca persoana aia sa dea click pe acel link. nu vreau acel site (desk-apps) daca stie cineva o alta metoda sau un script ceva..Nu imi trebuie pentru ' flood ' ci doar am trimis un sv unei victime si imi trebuie ip-ul sa ma pot conecta Quote
EclipseFX Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 https://rstforums.com/forum/46717-rst-who-fuck.rst Asta te poate ajuta Quote
unknown.user Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Descarca HFSUrci in el o poza, trimiti link'ul generat la victima.In 2 secunde ai IP la victima in program.Bafta. Quote
yo20063 Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Nenea "Nu imi trebuie pentru ' flood ' ci doar am trimis un sv unei victime si imi trebuie ip-ul sa ma pot conecta ", ii trimiti reverse_tcp pe hostul tau si nu iti trebuie ip-ul lui!!!Have Fun! Quote