Jump to content
trufanda1

Ce imi recomandati?

Recommended Posts

Posted
Ce modalitate imi recomandati pentru a face bani dar fara a plati prea mult maxim 10-12$ as vrea sa platesc si cat mai rar.

Cu 10-12$ iti poti lua un domeniu si un host, te axezi pe o nisa pe care o stapanesti cel mai bine, articole in limba engleza, trafic american cat mai mult, sau combini cu PPD, asta-i doar o idee, te mai poti ocupa cu PPD "Pay-Per-Download" de banii aia iti cumperi un tutorial complect cat mai detaliat si cu nise neexploatate asa mult si faci ceva treaba, dar trebuie sa te si tii de treaba 1-2-3 pe zii nu omoara pe nimeni "lucrand" si cu timpul vei ajunge la sume cat de cat bune... Prea multe de zis.

Posted
Cu 10-12$ iti poti lua un domeniu si un host, te axezi pe o nisa pe care o stapanesti cel mai bine, articole in limba engleza, trafic american cat mai mult, sau combini cu PPD, asta-i doar o idee, te mai poti ocupa cu PPD "Pay-Per-Download" de banii aia iti cumperi un tutorial complect cat mai detaliat si cu nise neexploatate asa mult si faci ceva treaba, dar trebuie sa te si tii de treaba 1-2-3 pe zii nu omoara pe nimeni "lucrand" si cu timpul vei ajunge la sume cat de cat bune... Prea multe de zis.

Stiu ca e mult de vorbit am mai postat o pg cu ppi/ppd in special cu ppd ce ai zis u ca orcum pe astea vreau sa ma axez.

Posted
invata romana si dupa aceea incearca sa faci bani , 100% o sa te imbogatesti daca inveti romana

Daca sti romana nu cred ca te imbogatesti poate daca inveti engleza asta da!e altceva te duci in dublin,italia,spania,etc. si iti iei cate 1000-2000$ de la cea mai simpla meserie.

Posted
Daca sti romana nu cred ca te imbogatesti poate daca inveti engleza asta da!e altceva te duci in dublin,italia,spania,etc. si iti iei cate 1000-2000$ de la cea mai simpla meserie.

Trezeste nu mai visa

Posted
dorm eu si nu stiam?

Esti din 2012 aici si nu ai invatat nimic.

- Webdesign

- Webscripting

- Programare

- SEO si alte cacaturi :-@

- Domeniu + host + o nisa buna

- Webchat ( iti bagi telecomanda in fund si iei bani)

si multe altele....

• Active Members
Posted

Da-ti doua palme ca poate inca visezi. In strainitate chiar trebuie samuncesti pentru 2000 de dolari, nu sa fii lepra.

Nu-l mai intrebati, daca stia sa faca ceva facea deja, nu mai venea sa puna aici intrebari idioate. Daca ar fi un bussines online care sa aduc profit 100% nu ti-ar vinde tie nimeni pontu ca esti tu trufandaunu de pe RST.

Posted
Esti din 2012 aici si nu ai invatat nimic.

- Webdesign

- Webscripting

- Programare

- SEO si alte cacaturi :-@

- Domeniu + host + o nisa buna

- Webchat ( iti bagi telecomanda in fund si iei bani)

si multe altele....

si ce legatura are cu ce am zis :))? si cum iti dai seama ca n-am invatat nimic?

Posted
si ce legatura are cu ce am zis :))? si cum iti dai seama ca n-am invatat nimic?

Ce legatura are?

Ce modalitate imi recomandati pentru a face bani dar fara a plati prea mult maxim 10-12$ as vrea sa platesc si cat mai rar.

Ti-am enumerat o lista de "joburi" sa le zicem asa , din care poti scoate un banut .

Tu vrei sa devii milionar cu 10$ ?

P.S Imi dau seama ca nu ai invatat nimic dupa ultimele tale 10 posturi numai in sectiunea ajutor si cereri.

Posted
Ce legatura are?

Ti-am enumerat o lista de "joburi" sa le zicem asa , din care poti scoate un banut .

Tu vrei sa devii milionar cu 10$ ?

P.S Imi dau seama ca nu ai invatat nimic dupa ultimele tale 10 posturi numai in sectiunea ajutor si cereri.

bn cum zici tu orcum contu asta e de intrebari daca nu ti-ai dat seama iti zic acum:D ca doar un nume ca asta nu l-as pune la contu adevarat:)) ''trufanda'':))