trufanda1 Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Ce modalitate imi recomandati pentru a face bani dar fara a plati prea mult maxim 10-12$ as vrea sa platesc si cat mai rar. Quote
MazaBoY Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Mai sunt multe topic-uri de genu asta, in primul rand ce sti sa faci ? sa iti putem recomanda. Quote
trufanda1 Posted June 15, 2013 Author Report Posted June 15, 2013 Mai sunt multe topic-uri de genu asta, in primul rand ce sti sa faci ? sa iti putem recomanda.poi cand vine vorba de bani ma adaptez la orce. Quote
Reebock Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Ce modalitate imi recomandati pentru a face bani dar fara a plati prea mult maxim 10-12$ as vrea sa platesc si cat mai rar.Cu 10-12$ iti poti lua un domeniu si un host, te axezi pe o nisa pe care o stapanesti cel mai bine, articole in limba engleza, trafic american cat mai mult, sau combini cu PPD, asta-i doar o idee, te mai poti ocupa cu PPD "Pay-Per-Download" de banii aia iti cumperi un tutorial complect cat mai detaliat si cu nise neexploatate asa mult si faci ceva treaba, dar trebuie sa te si tii de treaba 1-2-3 pe zii nu omoara pe nimeni "lucrand" si cu timpul vei ajunge la sume cat de cat bune... Prea multe de zis. Quote
ghini Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 poi cand vine vorba de bani ma adaptez la orce.invata romana si dupa aceea incearca sa faci bani , 100% o sa te imbogatesti daca inveti romana Quote
trufanda1 Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Cu 10-12$ iti poti lua un domeniu si un host, te axezi pe o nisa pe care o stapanesti cel mai bine, articole in limba engleza, trafic american cat mai mult, sau combini cu PPD, asta-i doar o idee, te mai poti ocupa cu PPD "Pay-Per-Download" de banii aia iti cumperi un tutorial complect cat mai detaliat si cu nise neexploatate asa mult si faci ceva treaba, dar trebuie sa te si tii de treaba 1-2-3 pe zii nu omoara pe nimeni "lucrand" si cu timpul vei ajunge la sume cat de cat bune... Prea multe de zis.Stiu ca e mult de vorbit am mai postat o pg cu ppi/ppd in special cu ppd ce ai zis u ca orcum pe astea vreau sa ma axez. Quote
trufanda1 Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 invata romana si dupa aceea incearca sa faci bani , 100% o sa te imbogatesti daca inveti romanaDaca sti romana nu cred ca te imbogatesti poate daca inveti engleza asta da!e altceva te duci in dublin,italia,spania,etc. si iti iei cate 1000-2000$ de la cea mai simpla meserie. Quote
neox Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Daca sti romana nu cred ca te imbogatesti poate daca inveti engleza asta da!e altceva te duci in dublin,italia,spania,etc. si iti iei cate 1000-2000$ de la cea mai simpla meserie.Trezeste nu mai visa Quote
trufanda1 Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Trezeste nu mai visadorm eu si nu stiam? Quote
united7170 Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 dorm eu si nu stiam?Esti din 2012 aici si nu ai invatat nimic. - Webdesign- Webscripting- Programare- SEO si alte cacaturi - Domeniu + host + o nisa buna- Webchat ( iti bagi telecomanda in fund si iei bani)si multe altele.... Quote
Active Members SynTAX Posted June 16, 2013 Active Members Report Posted June 16, 2013 Daca sti romana nu cred ca te imbogatesti poate daca inveti engleza asta da!e altceva te duci in dublin,italia,spania,etc. si iti iei cate 1000-2000$ de la cea mai simpla meserie.Da-ti doua palme ca poate inca visezi. In strainitate chiar trebuie samuncesti pentru 2000 de dolari, nu sa fii lepra.Nu-l mai intrebati, daca stia sa faca ceva facea deja, nu mai venea sa puna aici intrebari idioate. Daca ar fi un bussines online care sa aduc profit 100% nu ti-ar vinde tie nimeni pontu ca esti tu trufandaunu de pe RST. Quote
trufanda1 Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Esti din 2012 aici si nu ai invatat nimic. - Webdesign- Webscripting- Programare- SEO si alte cacaturi - Domeniu + host + o nisa buna- Webchat ( iti bagi telecomanda in fund si iei bani)si multe altele....si ce legatura are cu ce am zis ? si cum iti dai seama ca n-am invatat nimic? Quote
united7170 Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 si ce legatura are cu ce am zis ? si cum iti dai seama ca n-am invatat nimic?Ce legatura are? Ce modalitate imi recomandati pentru a face bani dar fara a plati prea mult maxim 10-12$ as vrea sa platesc si cat mai rar. Ti-am enumerat o lista de "joburi" sa le zicem asa , din care poti scoate un banut . Tu vrei sa devii milionar cu 10$ ? P.S Imi dau seama ca nu ai invatat nimic dupa ultimele tale 10 posturi numai in sectiunea ajutor si cereri. Quote
trufanda1 Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 Ce legatura are? Ti-am enumerat o lista de "joburi" sa le zicem asa , din care poti scoate un banut . Tu vrei sa devii milionar cu 10$ ? P.S Imi dau seama ca nu ai invatat nimic dupa ultimele tale 10 posturi numai in sectiunea ajutor si cereri.bn cum zici tu orcum contu asta e de intrebari daca nu ti-ai dat seama iti zic acum:D ca doar un nume ca asta nu l-as pune la contu adevarat:)) ''trufanda'' Quote