alakazam Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Salut! Sunt din sudul ??rii ?i m-am înscris pe forum pentru c? m? plictiseam. Am c?utat ni?te forumuri române?ti mari pe Yahoo! (sunt hipster ?i nu folosesc Google) ?i am dat peste acesta.P.S.: Scriu corect gramatical ?i cu diacritice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemama Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 First episode - Black Jesus, my anus! - YouTubeeu iti recomand sa dispari de pe internet ; friendly advice no , bun venit oricum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnificul Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Eu imi bag pula in toti Hristosii tai, no offense Intrebarea 1: Chiar nu este nimic de facut pe toata planeta asta decat sa te inregistrezi vorbind engleza (nu ai un accent deloc bun desi recunosc ca vorbesti destul de cursiv) palavragind despre nu stiu ce subiecte fara nici un sens ?Intrebarea 2: Este la moda sa fii hipster si sa nu folosesti Google? Ti-a gresit Google cu ceva sau care-i faza? Reprofileaza-te !!! Treci pe Bing sau mai stiu eu ce alt motor de cautare de cacat...Fara suparare, dar nu te ajuta nici muia pentru astfel de filmari, nici accentul, nici nimic. Stiu, sunt unul dintre tampitii care isi asuma faptul de ati spulbera visele, si ma doaren pula !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerika Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Tu "scrii cu diacritici si corect gramatical" dar folosesti ?Ma abtin sa nu te injur.welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...