Individual14xxx Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) //Edited by me , have a fucking nice day Edited June 20, 2013 by Individual14xxx
Matt Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 De curand am intalnit o tipa destul de draguta (da vorbim aici de varste intre 15-17 ani) , vad ca ii place de mine , am invitat-o in oras a fost ok , dar stiu ca e iubita unui 'prieten" (defapt imi e cam antipatic tipul) , deci am invitat-o si la cinema, a acceptat , ceva sfaturi pentru duminica? , ce as putea face sa i-o iau ? specific ca cei doi nu au o relatie prea extraoridinara si sunt inpreuna de 4 -5luni , Sa nu vad comm idioate ce au legatura cu varsta mea ca te put injura f bine si la 15 ani .Hai ms anticipat .Am o idee. https://rstforums.com/forum/70964-postarile-de-la-cos-n-au-ce-cauta-pe-homepage.rstSau poti posta pe filelist la Sectiunea Lifestyles and Stupid Questions / TPU.RST = FORUM DE SECURITATE IN PULA MEA NU DE INTALNIRI ROMANTICE !
Lozls4 Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Invito la un suc la plic , fi amabil scuipo in ochi , dai o limba in ureche ..
hackerika Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Pai, mai invit-o o data, dar de data asta fa tot posibilul sa-ti suflii mucii pe fata ei, apoi sa vezi ce relatie prinzi in secunda 2, cu palma ei.
GarryOne Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Ce va mai place sa comentati aiurea si s-o faceti pe seful. Am impresia ca daca n-ar mai fi topic-uri de astea, v-ar apuca o moleseala.
just-for-funn Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Spunei ca o placi, si ca vrei sa faci dragoste cu ea.
Lozls4 Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Hacker sunt hacker m? cheam? ! Am putere nu mie team? , ?i ca sa-mi arât talentu eu floodez tot undernetu. SUS RETURNELA !! Lazlo face lovele , ca scaneaza portofele , ah le lei lei la