Matt Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 (edited) Ma gandeam ca ar fi nevoie sa fie creat un loc special unde userii sa isi posteze fiecare link-ul sau de referrals sau invitation code catre Dropbox , VPN , CIP , CPA , etc.Sa fie un topic undeva la off-topic unde fiecare sa isi scrie link-ul apoi sa dea o descriere catre ce duce acel link.Asa putem scuti userii sa isi mai puna link-urile de reff in link-urile de download si apoi si forumul.Sa existe si anumite restrictii ; userii care au sub 50 posturi nu au voie sa posteze si fara anumite site-uri gen adf.ly sau cum plm ii zice. Daca aveti vreo completare , postati insa in acelasi timp si votati.// Tot aici ar intra si urmatoarea situatie. Daca aveti un voucher si vreti sa il dati cuiva si nu aveti cui il puteti posta aici.La fel se poate intampla cu invitation code catre ( ex ) VPN unde pentru fiecare user invitat primesti 500 MB. Edited July 4, 2013 by Matt Quote
TheTime Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Imi pare rau, dar am votat nu. Am mai activat pe 2 forumuri care au fost distruse de prostimea ce intra doar ca sa isi posteze linkurile cu ref. Nu este o categorie in specificul forumului, regulamentul specifica destul de clar ca astfel de link-uri nu au ce cauta aici. Quote
JohnyCNAM Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Ar fi o idee dar pentru asta userii trebuie sa aiba minim 50 de posturi, 3 luni vechime si cel putin 2 tutoriale facute de ei(cu un search vezi daca e copiat sau nu) postate. Quote
Matt Posted July 4, 2013 Author Report Posted July 4, 2013 (edited) @The Time : Ii putem sesiza usor pe cei care intra doar ca sa isi posteze linkurile cu ref.Topic-ul poate fi moderat de catre o anumita persoana care sa stea cu ochii la ce se posteaza.Apoi bineinteles ca vor exista restrictii.Cei cu sub 50 post-uri n-au voie.N-ai voie sa iti postezi toate link-urile in post-uri diferite ci toate intr-unul. Solutii exista de eliminare a spammerilor insa daca plecam cu negativism de prima data nu facem treaba.//Structura unui post ar fi ceva de genul :Denumire : xxxDescriere : xxx si cu ce te ajuta pe tine ca iti intra cineva pe refLink : Ref : link direct fara alte site-uri si briz briz-uriDaca ai mai multe site-uri de gen le postezi pe toate in acelasi post , unul sub altul de forma celui prezentat de mine. Edited July 4, 2013 by Matt Quote
united7170 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 (edited) @The Time : Ii putem sesiza usor pe cei care intra doar ca sa isi posteze linkurile cu ref.Topic-ul poate fi moderat de catre o anumita persoana care sa stea cu ochii la ce se posteaza.Apoi bineinteles ca vor exista restrictii.Cei cu sub 50 post-uri n-au voie.N-ai voie sa iti postezi toate link-urile in post-uri diferite ci toate intr-unul. Solutii exista de eliminare a spammerilor insa daca plecam cu negativism de prima data nu facem treaba.//Structura unui post ar fi ceva de genul :Denumire : xxxDescriere : xxx si cu ce te ajuta pe tine ca iti intra cineva pe refLink : Ref : link direct fara alte site-uri si briz briz-uriDaca ai mai multe site-uri de gen le postezi pe toate in acelasi post , unul sub altul de forma celui prezentat de mine.De ce asi vrea eu sa dau click pe linkul tau de reff sau pe al altcuiva? Nu e destul offtopic? Trebuie sa vina si metinarii cu reff-links? Sugestie inutila , propunere : T.C ! LE: Romanian Security Team(Center) , nu bazar cu linkuri de refferali ! Edited July 4, 2013 by united7170 Quote
Matt Posted July 4, 2013 Author Report Posted July 4, 2013 De ce asi vrea eu sa dau click pe linkul tau de reff sau pe al altcuiva? Nu e destul offtopic? Trebuie sa vina si metinarii cu reff-links? Sugestie inutila , propunere : T.C ! Daca nu te intereseaza , nu intri pe topic si punct.Nu trebui sa dai click din obligatie , nu te obliga nimeni , vrei sa dai , dai nu vrei sa dai nu dai.Care e problema? E topic special doar pentru cei ce ii intereseaza lucrul asta. Quote
Usr6 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Cam multe sugestii in ultimile zile...1. acesta este un forum pt personele pasionate de securitatea it, faptul ca unii useri mai castiga niste $ din clickuri este ok, dar nu trebuie transformat forumul in taraba de click exchange2. daca cineva are "invitation code catre Dropbox , VPN," etc. si posteaza(la categoria corecta,ex: progr sec/links/tools/etc.), nu cred ca va fi sanctionat cat timp are un minim de bun simt:link referal: (daca dai click aici imi dai 1GB )link direct: 3. daca totusi cineva vrea sa ajute comunitatea si nu stie cum, cateva exemple de urmat:https://rstforums.com/forum/65916-tutorial-python-3-2-a.rsthttps://rstforums.com/forum/61374-cum-dezvolti-un-exploit-01-a.rsthttps://rstforums.com/forum/71542-rst-index-alternative.rst Quote