Cifre Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 (edited) Am decis sa fac acest topic sa fie cu diverse tutoriale dedicate PHPBB3.Acum o sa va arat cum sa cum sa va faceti statistici fake pentru un forum phpbb. Asta o sa va ajute la seo.In index.php cautam:$total_posts = $config['num_posts'];$total_topics = $config['num_topics'];$total_users = $config['num_users'];Si inlocuim cu$total_posts = $config['num_posts']+199218;$total_topics = $config['num_topics']+51991;$total_users = $config['num_users']+25120;Unde $total_topics este variabila care defineste totalul de topic-uri in forum aratat in statistici.Unde $total_users este variabila care defineste totalul de useri in forum aratat in statistici.Unde $total_posts este variabila care defineste totalul de post-uri in forum aratat in statistici.Modificati numarul de posts/topics/users dupa bunul plac. Exemplu: SourceServer Music • Index page Edited July 6, 2013 by Cifre Quote
Cifre Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 Cred ca toti stiti chestia aia cu ----------- la semnatura si eu o stiu si cred ca e enervanta. Acum o sa va arat cum sa o schimbati.Fisiere de modificat: viewtopic_body.htmlDeschidem fisierulstyles/tema ta/template/viewtopic_body.htmlCautam linia: <span class="postbody">_________________{postrow.SIGNATURE}</span>Modificam linia de mai sus cu: <span class="postbody"><font color="#FF0000">----------- my signature</font>{postrow.SIGNATURE}</span> Quote