thatsmyname Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Salut, Ce parere aveti despre scoala postliceala F.E.G, profilul analist programator ? (e buna?, te invata ceva? iti gasesti un loc de munca dupa terminarea acestuia?)http://www.feg.ro/ro/scoala_postliceala_feg_iasi/procup.html#ap Quote
albertynos Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Salut,Bai oricate lucruri rele o sa auzi poate despre acest feg, afla ca nu e asa, eu am terminat'o sectiunea Analisti Programatori, si am avut destule de invatat, plus proiecte prin care am fost plecat dn tara cu ei si am luat niste diplome destul de tari.Mediul e super ok, e lejer, au si profesori ai lor, dar ai sa vezi ca pe parcurs aduc oameni care munces in domeniu sa te invete.De exemplu cand am ajuns la partea de grafica, au adus oameni de la firme care practic lucreaza cu asa ceva zilnic.Pe parte de programare, la fel. Plus ca e 1,5 ani timp in care ai timp si de o facultate si altele.Pentru mine a fost o alegere buna.Numai Bine! Quote
thatsmyname Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 (edited) Multumesc albertynos.p.s. Albertynos, inca ceva. Ce iti preda profesorii,ce materii ai ? (ex. romana,mate..blablabla) Edited July 7, 2013 by thatsmyname Quote
albertynos Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Salut,Nu, nici pe departe, am uitat exact numele materiilor care se preda dar pe scurt ai cam 4-5 ore pe zi, program lejer, poti iesi cand vrei din clasa nu te tine nimeni fortat, ai Pc-ul tau.Ai ore de programare (iti alegi un limbaj din vreo 4-5 si se fac 4-5 grupe) incepi de la algoritmica....Ai ore de Design Graphic & Video - Proiecte platite pe care am luat si bani, si am si invatat.Retealistica - Practic faci materia care se preda la cisco ccna1 (Network Basics)Marketing & Management - Nu prea am fost pe la acele ore.Engleaza.Si inca 2-3...nu mai stiu exact. Quote
surtur Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Salut albertynos, poti sa dai mai multe detalii (gen cum a facut Nytro in postul cu facultatile)?Intri cu examen? Taxa? Camin? Ma intereseaza sa dau si m-ar ajuta cat mai multe detalii. Quote
albertynos Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Salut,Cu examen? Da...e unul psihologic, n-am auzit sa fi picat vreo unul pana acum....da in fine.Taxa...da aici poate e problema pentru unii...Daca ai medie mare (media de la Bac) intri la fara taxa, dar trebuie sa ai peste 9 cred, nu mai stiu exact.In rest pentru analisti programatori taxa acum 1 an cand am terminat eu era de 18 milioane lei vechi pe an, impartita in 4 rate egale (4,5 mil) dar poti plati cum vrei, poti sa te duci si sa dai 1 mil pe luna daca asa ai bani...nu conteaza.In al 2-lea an (jumatate de an) am intrat cu 30% reducere datorita mediei care o avusesem pe primul an, daca nu absentam asa mult intram la 50% dar nu prea ma pasionau anumite ore si nu ma duceam...Camin, nu cred, nam auzit sa aiba asa ceva sau sa asigure....cred ca te poti reorienta catre camine ale unuor facultati sau licee.Numai Bine! Quote