Jump to content

thatsmyname

Active Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by thatsmyname

  1. Inteleg unde bati, dar intrebarea era daca este legit ceea ce vand ei acolo. De ajutat te ajuta sa urci intr-o alta pozitie in compania care lucrezi, unde compania este constienta de nivelul tau de engleza si te vrea, dar problema e lipsa acelui certificat. Asta e un exemplu
  2. Salut, Pe linkurile ascunse din Tor browser am observat ca se vand certificate ielts, intrebarea mea fiind urmatoarea. Se poate sa fie real (legit)? Gen chiar au acces la sistem sa te inregistreze ca si cum ai fii aplicat pt examen si l ai luat cu brio sau e scam? Chiar isi bat capul sa dea scam cu asa ceva p'acolo? Ma gandesc ca pana la urma iti trimit diploma care arata fix ca originalul daca ai noroc, dar in baza de date ielts apari ca çiuçiu
  3. Cum poti sa zici "pe care le puteti viziona foarte simplu si foarte usor" .. numa' cand am dat un click mi s-au deschis '17' reclame. Trebuie sa fii constient ca dispare cheful utilizatorului sa mai urmareasca un film atunci cand trebuie sa treaca prin atatea reclame, vorba lui yoyois - "Tre sa fii geniu sa navighezi pe site-ul tau"
  4. Am si eu urmatoarea intrebare: e de incredere acest site ? Adica e serios, chiar trimite? A mai cumparat cineva? Ma gandesc ca la preturile care le au .. sunt destul de ieftine.
  5. Poate sa fie doar o poza sa vada cum ganditi, dar imaginatia mea spune crima pentru ca papuc iesit din picior deci a fost o altercatie dar parca m-as duce si spre o sinucidere din cauza tigarii, o ultima tigare inainte de bang.
  6. Salut, Stie cineva ce teste se dau pentru a devenii subofiter sanitar?
  7. Ti-e lene sa-ti creezi unul?
  8. Inainte aveam un LG Optimus One p500 cu android 2.3.3 si cand intram in google play m a minunam cand vedeam atatea aplicatii, ma refer la numar dar nu ca si calitate, instalam si pe urma dezinstalam ca n-avem ce face cu ele . Android-ul are ca si avantaje : o gama diversificata de aplicatii si jocuri, dar nu ca si calitate si....cam atat , parerea mea este ca daca vrei Android sa nu iti iei telefoane d-astea la 5-6 milioane, nu stiu de ce am o impresie asa.. ca toate androidurile astea la pret redus merg ca p**a. Acum folosesc un Impera S de la Allview, mnaa era o reducere de la 700lei la 399lei si mi-a atras privirea si l-am cumparat. Ca si OS are windowsphone 8.1 si pot spune ca se misca foarte repede fara lag-uri d-alea ca si pe un android 5-6meleoane, dar are un punct negativ zic eu si acela ar fii 'cam putine aplicatii omule' , nu sunt asa diversificate ca si pe android dar totusi sunt de calitate. Deci, nu stiu ce plm am de tot rad de cand scriu acest text dar na, asa sa revenim:1. daca vrei android - bugetul ar fii peste 800lei pentru ceva calumea(stii tu fara:fara laguri, fara aplicatii d-alea fara sens). 2. Daca vrei windowsphone, poti sa-ti cumperi ca n-ai probleme cu el dar daca folosesti anumite aplicatii mai bine te interesez si te uiti in windows store sa vezi daca exista acele aplicatii. Ne anunti si pe noi ce iti cumperi chiar sunt curios de alegerea facuta.
  9. In cateva cuvinte, organismul secreta adrenalina in situatii extreme si ai ... "super puteri".
  10. @CristianRoflmao Ele par frumoase mai ales la pretul de 100$ si la ce specificatii au quad core, camera de 8 mpx si tot asa si cand iti vine acasa fix pu.. M-am razgandit, nu-mi mai iau nimic!
  11. @CristianRoflmao sa ma anunti si pe mine cum decurge treaba, daca mai platesti altceva inafara de produs. Eu vreau sa-mi cumpar un telefon KingSing S2 Original MTK6582 1GB /8GB 5.0'' IPS 8.0MP , dar mi-e ca raman cu buza umflata la cum o functiona..
  12. @CristianRoflmao , din cate am citit pe net daca alegi PostNl nu platesti taxe gen TVA si Vama, iar din cate am vazut pe unele site-uri din china (magazine) au costul transportului de ~2$ inclus in pretul produsului, asta daca livreaza prin PostNL. p.s: Chestiile astea mi-a spus si o fata care lucreaza la un magazin (b2cbuying'DOT'com) din China. Produsul vine la posta de cartier daca vine cu PostNl
  13. Multumesc, multumesc la amandoi pentru raspuns. edit va multumesc, nu ma asteptam la atatea raspunsuri in scurt timp
  14. Poate cineva sa-mi descarce si mie cartea asta? Am mare nevoie. Urgente Medico Chirurgicale de Lucretia Titirca edit: si pe aceasta http://www.scribd.com/doc/198862020/Urgente-Medico-Chirurgicale-Titirca
  15. Am primit si eu dupa cateva zile. xoxo!!!
  16. Testat pe un huawei cu 4.2.2, pur si simplu s-a inchis telefonul fara sa apara acea poza la inchidere si a pornit singur, tare faza!
  17. Cum ati platit voi ? Incerc sa platesc cu cardu' si nu merge, imi tot zice ceva de paypalu' masii si doar am selectat sa platesc cu cardul. Deci care e problema? (ps. nu am paypal)
  18. Stie cineva daca merge merge decodat un Lumia 625? , free normal (e codat in orange)
×
×
  • Create New...