ben20 Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Tv-b gone o mica chestie ce opreste marea majoritate a tv si e foarte mica - TV-B-Gone Kit [universal v1.2] ID: 73 - $19.50 : Adafruit Industries, Unique & fun DIY electronics and kitsexista asa ceva in romania ? nu prea stiu cat trimit astia in romania , vreun astfel de gadget sub alt nume . Mai e si chestia ca nu prea gasesc PCB-ul lor specific aici in romania , ca asa un microcontroller o rezistenta o maslina mai gasesti. Quote
devianc3 Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Universal IR Mini TV Spy Remote Control Keychain 01 -- BuyinCoins.comUniversal IR Mini TV Spy Remote Control Keychain 02 -- BuyinCoins.comUniversal IR Mini TV Spy Remote Control LED Keychain 03 -- BuyinCoins.com Quote
ben20 Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 Hmm merge platit si fara paypal ? cum iti vine acasa ? reviewurile sunt bune da parca , cam ieftinache Quote
devianc3 Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Eeeee site de chinezi. Cred ca merge direct cu card-ul. Iti vine acasa in 2-4 saptamani. Am un amic care in mod constant isi ia fel si fel de prostioare, tocmai pentru ca is ieftine toate. Nu e teapa. Sa ai grija sa faci comenzi sub 10 USD, altfel te pune la vama + TVA si cand mergi la posta, sa printezi invoice-ul lor si sa il traduci.Cam atat Quote