Iceman. Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Salut, am 2 laptopuri unu asus x51r si unu asus k51ij(cel stricat).La Incarcatorul de la asus x51r i se rupsese un fir pe care l-am lipit.De lene ce mi-a fost ca sa nu fac 2 drumuri am bagat incarcatorul de la asus x51r in asus k51ij pt. a verifica daca l-am lipit bine sau nu. Laptopul asus k51ij s-a aprins, deci incarcatorul functioneaza, am oprit laptopul de la buton si am mers la laptopul asus x51r si mi-am vazut de treaba. Dupa vreo ora vreau sa intru pe laptopul k51ij si .... nu se aprinde am crezut ca nu mai are baterie dar i-am bagat incarcatorul ORIGINAL si tot nu se aprinde au trecut deja vreo 6 luni de cand nu merge si zace pe birou.Laptopul x51r este in perfecta functiune , incarcatorul si acum il am si tot merge , nu stiu care e cauza , de ce nu mai se aprinde k51ij??? o fi facut scurt in timp ce era bagat ??? dar nu cred ca asta e cauza ca am mai facut asta de 1000 de ori si tot mi-a mers.Ce s-o fi stricat mai exact? Quote
daNNy.bv Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 scoate bateria, baga incarcatoru si da-i drumu. Quote
Iceman. Posted July 7, 2013 Author Report Posted July 7, 2013 asta deja am facut-o si o fac pe laptopul asus x51r:)) dar la asta stricatu nu merge Quote
sicilianul Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Ai ars 2 condensatori de variatie voltaj de pe PCB. Daca o sa ai probleme cu curentul in casa o sa iti crape placa de baza. Dar daca zici ca nu mai functioneaza...cam naspa. Iti pot recomanda un loc unde sa il repari si e de calitate. Daca vrei detalii imi dai PM. Quote