Guest Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Am vazut si eu acum cateva momente cate ceva despre vivasms... Cam multe intrebari doresc la inceput , cine stie isi fac o baza de date despre noi defapt dupa aceste criterii se iau ca sa primesti sms-urile , dar totusi.. cam multe intrebariSunt seriosi ? are cineva dovezi de plata ? daca vreau sa renunt la primirea mesajelor se mai poate face ceva ? ps: pentru cei ce nu au aflat de vivasms .Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil! In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult ? Recomanzi vivaSMS prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei. In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.registerTotusi sunt suspecte si castigurile astea... adica daca raspandesti la 3 prieteni si cei 3 prieteni la altii pai deaja faci bani frumosi pe luna ... Quote
youjnhuhn2 Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Nu stiu daca are cineva dovada de plata dar eu am cont facut de 3 saptamani si inca n-am primit nimic. Quote
JohnyCNAM Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Inca sunt in lucru, nu aveti cum primi SMS.PONT: Bifati toate interesurila sa fi sigur ca primesti SMS-uri. Quote
Guest Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 vad ca deaja se lauda cativa baieti pe net ca ar fi primit ... eu nici sms-urile nu le primesc dapai credite Quote