ulica Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 salut am o intrebare am niste prieteni pe lol care au primit ban pentru ca faceau ceva cu paypal ceva gen donau pt skin si alte chesti dar nu aveau ei acei bani in cont ci luat din nuj ce cont am inteles ca merge pe mai mult jocuri aceasta treaba pt ca paypal nu negestia o confirmare de plata ..... daca stie cineva sa imi zica macar sa stiu ca nu se mai poate folosi acuma se da ban instant daca folosest Quote
djxpaul Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Invata sa scrii si sa te exprimi prietene. N-am inteles absolut nimic. Quote
Matt Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Toata intrebarea e de fapt " o fraza " care e de fapt o propozitie Quote
aSsige Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 salut am o intrebare am niste prieteni pe lol care au primit ban pentru ca faceau ceva cu paypal ceva gen donau pt skin si alte chesti dar nu aveau ei acei bani in cont ci luat din nuj ce cont am inteles ca merge pe mai mult jocuri aceasta treaba pt ca paypal nu negestia o confirmare de plata ..... daca stie cineva sa imi zica macar sa stiu ca nu se mai poate folosi acuma se da ban instant daca folosest te referi sa donezi de pe un cont paypal ce nu iti apartine "ciordit" , merge dar ai mare grija sa nu patesti si altceva pentru cateva sute de dolari ! Quote
CristianRoflmao Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Hablar Romana?Asta cred ca e suparat ca nu o luat bacu. Quote
florin_darck Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Personal, nu am inteles nimic din ce ai vrut sa zici.. Am niste prieteni care joaca LOL si si-au cumparat cu paypal skinuri si altele. Dar nu am auzit nimic de ban sau ceva de genul Quote
ulica Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 deci am 2 prieteni care jucau LOL cu mine si aveau multe puncte de donatii dar ei aveau 0 lei/euro pe contul de paypal,au spus ca foloseau niste conturi care nu le apartin Quote
Matt Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 au spus ca foloseau niste conturi care nu le apartin xx Quote
djxpaul Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 foloseau niste conturi care nu le apartinTu mi-ai dat raspunsul. Quote
ulica Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 Tu mi-ai dat raspunsul.eu vb despre faptul ca nu aveau parola ca sa poata intra pe acele conturi de paypal Quote
romanu Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 faceau e-whoring ca si cativa gay de pe forum Quote
ulica Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 faceau e-whoring ca si cativa gay de pe forum) Quote
bcman Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Daca ai fi citit regulamentul forumului ai fi vazut ca discutiile despre frauda nu sunt tolerate. Quote