SecurityRecord Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Salutari,Vin cu urmatoarea sugestie:In cazul topicurilor mutate la gunoi, sa fie inchise direct, sau sa nu se mai poata da reply la ele. Motivul este ca acolo se aduna in 90% din cazuri trolleri si post-hunteri, numai asa degeaba. Daca un thread a ajuns acolo, nu mai este nevoie de comentarii suplimentare asupra lui.Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Eu nu inteleg ce cauti tu intr-un cos de gunoi ?! Iti plac locurile astea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SecurityRecord Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 @lithium Nu am vazut niciodata postul lui em, totusi este inca o idee.@sicilianul Screenshot by Lightshot . Ciocu` mic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Tu nu te lasi de prostii. In primul rand topicurile au fost mutate dupa ce eu am postat, in cele mai multe cazuri. In al doilea rand sunt topicuri de prin 2011 sau 2012, azi e inca 2013. Si in alt 3lea rand esti un gunoier din moment ce tu cauti in astfel de locuri.Punct! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avaru Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 @lithium Nu am vazut niciodata postul lui em, totusi este inca o idee.@sicilianul Screenshot by Lightshot . Ciocu` mic.ratatule, posturile au fost mutate dupa ce a postat ratatu ala in ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...