Guest flama Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 esti ungur ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 probabil e unguru bulan din Baia Mare )flama glumesti ?Eu unul nu m`as suporta sa fiu negru )).Fuck Bush&SUA au distrus totul ... oricum daca o fii sa mor imi schimb numele din roman in ungur [ ca sa nu moara un roman ci un ungur ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 tu "fate" ungur sa vezi ce iti face nea flama Link to comment Share on other sites More sharing options...
crystygye Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 probabil e unguru bulan din Baia Mare )flama glumesti ?Eu unul nu m`as suporta sa fiu negru )).Fuck Bush&SUA au distrus totul ... oricum daca o fii sa mor imi schimb numele din roman in ungur [ ca sa nu moara un roman ci un ungur ]eu as vrea sa fiu negru..doar jos :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLK Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Unde ajungem de la caldura . Da flama .. sunt maghiar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flama Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 shi ce cautzi in romania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepoon Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Unde ajungem de la caldura . Da flama .. sunt maghiar .Te superi daca iti spun ca ios rasist ( nu imi plac ungurii & bulgarii )si cred ca nici rusii Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLK Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Ce sa caut , aici m-am nascut . Ce vina am eu pentru asta ?Conteaza daca ma supar ? Nu o sa se schimbe nimic daca ma supar . Asa ca nu are rost . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flama Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 ce istorie ai facut la shcoala ?a cui e transilvania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 a ostrogotilor? :roll:sau invazia vasalilor cum o zis unul la istorie (cred ca vroia sa zica slavi)deci Transilvania a fost cucerita de vasali iar Jesus s-a nascut in anul 100 i.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 ce istorie ai facut la shcoala ?a cui e transilvania ?Corect don flama , de asta nu suport nici eu ungurii , de unde draq o fi Transilvania a lor nu stiu ....unguri prosti Nu sunt sigur dar mi se pare ca tiganii vin de la unguri :twisted: don escalation666 a romanilor ..pana la urma ungurii tot niste necivilizati veniti din Asia au ramas,pacat ca au fost catolici si i-a ajutat Vaticanul ca de nu , de mult erau terminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Neah...tiganii provin din nordul Indiei...si au fost adusi ca robi in tara noastra, sau mai era datina ca voievozii sa mai prinda cate o haita de tigani nomazi care trecea prin tinuturile lor si sa o inrobeasca. O minte deschisa nu ar trebui sa fie rasista sau xenofoba. Cred ca deja topicul asta incalca una din regulile forumului....Asa...am gasit...art 10 alineatul 1 paragraful 1 Efeseni 7 cu 9 din Regulament spune clar despre discriminari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLK Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Cine a zis ca Transilvania e a ungurilor ?Johnny esti praf . Nici istorie nu stii . Sincer nu am atacat inca pe nimeni pe acest forum , nu stiu ce rau v-am facut , personal . Daca esti destept o sa ma ataci acuma cu injuraturi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Unde se ajunge de la o gluma. Closed.P.S. - bunica-mea e jumatate unguroaica (sa moara flama de ciuda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...