byjuniorhacked Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Aveti idee pe unde pot gasi si eu o fatza pentru tel ? Quote
escalation666 Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 tine aici tata o moaca pentru tel tau Quote
byjuniorhacked Posted July 23, 2007 Author Report Posted July 23, 2007 Cred ca nu s-a inteles ce am cerut ! Deci eu vreau sa ii schimb carcasa ( fata ) cu tastatura cu tot ...mdeah Quote
virusz Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 din cate stiu eu ...asta e un forum de securitate...acum nu stiu exact pentru ca e cald... .. probabil daca puneai o intrebare legata de securitate sai vre-un soft sau cine stie ce legat de calculatoare poate iti raspundea cineva .... acum ce sa iti szic decat ca: nu stim.. .. .de unde esti?.. nu umbli prin oras?... ah stai ca mi-am adus aminte, in galati la bazare ... nu te supara ca am glumit dar nu tot textul de mai sus a fost o gluma.. bafta! Quote
byjuniorhacked Posted July 23, 2007 Author Report Posted July 23, 2007 mdeah...Nu sunt din galati ! Este topicul despre telefoana , deci am intrebat daca stiti de vreun site pe unde gasesc pentru ca eu am cautat si nu am gasit !Umblu f des prin oras si nu am gasit ! L-am dus la service (la un prieten ) acesta a sunat la se si au spus ca nu au asa ceva Quote