danger2u Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 salutma intrebam daca exista vreun root sau jailbreak ptr nokia lumia 720sau sa fac unlock la soft ca sa pot pune app crackate si sa il mai personalizezplm din 20 de app care sunt in store la ei toate is cu platamersi anticipat Quote
danger2u Posted July 13, 2013 Author Report Posted July 13, 2013 am rezolvatdaca cineva e interesat sunt aici Quote
gallardo Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 (edited) salut pe mine ma pus dracu si am luat un lumia 520 si de abia ieri dupa 2 saptamani am descoperit ca nu pot descarca nimic nu pot sa vad ce am in telefon am deja memoria plina habar nu am cu ce nu stiu ce sa mai fac habar nu am ce jocuri merg pe el alea din store sunt vai de steaua lorPs.. fa si tu un tutorial ceva Edited August 25, 2013 by gallardo Quote
danger2u Posted August 27, 2013 Author Report Posted August 27, 2013 ai aici un tutorial e in italianadeocamdata nu mai am lumia dar te pot ajuta daca vreiInstallare app crackate su windows phone 8 e lumia tutorial italiano - YouTubedaca nu intelegi ceva sunt aici Quote
GarryOne Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 salut pe mine ma pus dracu si am luat un lumia 520 si de abia ieri dupa 2 saptamani am descoperit ca nu pot descarca nimic nu pot sa vad ce am in telefon am deja memoria plina habar nu am cu ce nu stiu ce sa mai fac habar nu am ce jocuri merg pe el alea din store sunt vai de steaua lorPs.. fa si tu un tutorial ceva Mare greseala ca ti-ai luat Nokia. Eu am fost mare fan Nokia, pana cand a venit era Android-ului si a Touchscreen-urilor. Daca-mi dai acum cel mai performant Nokia, intru in meniu si n-am ce sa fac acolo. Quote
danger2u Posted August 27, 2013 Author Report Posted August 27, 2013 problema la Nokia nu e sistemul operativ e store-ul care are aplicatii de nimic,iar cele bune sunt cu plata si exagerat inca pretul.se poate face unlock la toate telefoanele lumia tre sa ai un cont sau sa iti faci un cont de developer ptr windows phone 8 instalezi windows phone 8 sdkpui telefonul ca developer in programapoi instalezi ce aplicatie vrei pe telefon la tine gratis de pe net Quote