Acidripp Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Deja am amanat prea mult finalizarea site-ului PUREHOST - servere dedicate - gazduire, colocare, hosting, VPS, VDS asa ca m-am hotarat sa caut pe cineva aici, pe forum, pentru a-l termina:Am template-ul pentru site si partea de login clienti, ce ma intereseaza sunt formularele de comanda, generare facturi proforme (am template) si un mic user panel (extrem de simplu - unde sa se afiseze detaliile pachetului detinut, cand expira, ip, etc - generalitati).Bugetul este de 200 de euro, plata se face la predarea proiectului (sunt de acord sa transfer banii unui admin/mod de pe forum inainte ca sa nu fie discutii).Ideea e ca il vreau gata cat mai urgent.Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pe skype: softguard.datacenterDaca sunt doritori, ofer in regim barter un dedicat sau vps (sau mai multe / discount), cum doriti, desi n-am nimic impotriva platii cash, chiar insist.Va multumesc pentru atentie! Quote
EAdrian Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 https://rstforums.com/forum/71865-realizez-website-uri-profesionale.rst Quote