Jump to content

puscarie

Active Members
  • Posts

    291
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by puscarie

  1. salutari, am nevoie de un modul pentru plata prin sms, de la mobilpay, pentru integrare cu whmcs 7. sa se poata plati pentru; orange , digi , telekom, vodafone. pot plati prin paypal , banca. ma gasiti prin pm, va pot trimite datele mele de contact.
  2. http://imgur.com/a/XBlW4 pardon.
  3. si o metoda de a putea taxa?
  4. sa ne facem griji? https://www.virustotal.com/ro/file/0daf0e9c23df66982ee89dd6ba3ff8d3a9542696e976d073637c08250fa4af77/analysis/1450095983/
  5. Daca tu postezi doar pentru cine te cunoaste .. de ce mai postezi? Trimite PM la fiecare cunoscut ..
  6. Stie cineva ce script este folosit de ESHOP-RAPID.RO | Website sau magazin online usor si eficient ? Multumesc.
  7. Nu am experiente placute cu cerutul de munca platita aici; https://rstforums.com/forum/102508-caut-programator-modul-whmcs-plata-sms-online-mobilpay.rst Nu cred ca isi iroseste cineva timpul cu 50$. De ce shopmania? Oscilez intre easy shop sau cum ii spune si 2 scripturi de pe codecanyon.
  8. Aveti nevoie de asa ceva? https://www.facebook.com/motivatiezidezi Ceva interesant, sms zilnice, gratuite.
  9. eshop-rapid pare sa fie ce trebuie. "DANC" pentru lenesi. Multumesc.
  10. Este foarte complex. Nu vor fi atat de multe iteme de vanzare. Nu am gasit inca o tema pentru prestashop sa fie light si cat de cat moderna.
  11. Caut o platforma , mica, robusta, pentru un mini magazin online cu cel mult 30-50 produse. Am nevoie de ceva nu prea complicat precum magento, etc .. sa ii pot da sau sa gasesc un design interactiv, sa pot integra usor metode noi de plata , etc, etc. Poate sa fie si cu bani, nu este problema. Imi puteti recomanda si mie ceva, va rog? Eu am gasit asta dar nu este tocmai pe placul meu .. caut ceva in genul one click buy sau pe acolo. MC Smart Shop - PHP Scripts | CodeCanyon Multumesc.
  12. Acolo nu sunt datele updated.
  13. De ce Delaware si nu in alta parte? Vad aici mai multe variante; Offshore SUA - Delaware LLC - Lupu si Partenerii
  14. Nu ne dai si link ? Sa ne jucam?
  15. Va fi folosit pe 2 situri. Prefer sa nu le listez, public. Daca crezi, ca prietenul poate rezolva , ca banii sunt "ok", da-mi un PM sa iti las datele mele de contact.
  16. esti foarte stresat, du-te si da o muie sau fa o laba. Nu ma intereseaza de munca ta pentru fisierulmeu.ro! Impusca-ma, nu am postat unde trebuie. Imi pare rau. Am postat aici pentru ca aici sper sa dau de oameni potriviti pentru asta, sper. @AGSQ; Multumesc.
  17. Tu nu poti avea probleme, doar ei pot avea ceva batai de cap.
  18. Caut pe cineva sa imi faca un modul pentru plata sms online de la mobilpay. Nu cunosc preturile, imi pare rau. Am nevoie de Cod curat , clean. Un mic portofoliu ajuta. Plata doar prin banca sau face2face. Daca totul este "ok" , voi avea nevoie de inca un modul pentru whmcs. Multumesc. update; Am un buget de 100 euro doar pentru asta.
×
×
  • Create New...