Jump to content

num

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About num

  • Birthday 11/10/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

num's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. num

    Free vpn 1gb ram

    @zebra sau ceilalti, asta este gratuit doar prima luna, sau este tot anul?
  2. Conturile ciordite ce sunt?!, nologinurile ce sunt?!, tutorialele cum sa ciordesti conturi ce sunt?!, coailii stealer ce este?! printre alte cacaturi de-a voastre...FRAUDA TOTALA, SI VA PLANGETI DE CARDERI...........................ia sa-mi stearga careva contul asta ca aici sunt numai handicapati romani
  3. Nu fii handicapat. Tie ti-ar place ca intr-o zi sa te infectezi cu un RAT din asta si sa vada un bou toate conversatiile tale, apelurile, sms-urile si altele?. Ce ai face daca s-ar intampla, ai sta ca un bou sau ai vrea sa afli cine e individul ca sa-l pui la punct?........oricum asta nu e un forum de securitate, asta este un forum de frauda, se permite orice, si cand apare unul cu carding sau skimming ia ban, dar pe forum altii pun alte prostii care sunt echivalente cu frauda. Nu sunt nici un ipocrit, ala e adevarul care l-as face si toti ar face la fel doar ca unii ori nu o sa recunoasca sau o sa se abtina............DE FACUT RAU LA TOTI VA PLACE, DAR CAND VINE VORBA SA VA GANDITI CUM AR FI DACA VOUA V-AR FACE ALTUL ASA CEVA NU MAI SUNTETI ASA SMECHERI.
  4. Pentru mine asta e o prostie de copii dusi cu pluta. Voua v-ar place ca cineva sa va infecteze cu o prostie de genul asta si sa va controleze dispozitivul si sa va vada toate cele?, eu daca as cunoaste oameni care infecteaza telefoane cu acel program i-as da in judecata, si daca nu s-ar rezolva problema, m-as ocupa de el personal ca sa nu mai faca asa ceva .
  5. Stiam eu ca o sa se ajunga iar la prostii din astea de copii anormali.................mereu se intampla din astea, vorbesc oamenii normal si dupa cateva comentarii incep injuraturile si jignirile, generatia asta habar nu are sa mai comunice, parca vin din jungla toti.
  6. Ba si in unele poze pare mafiot asta, dar e un biet copil si el (nu rad de el, cred ca se intelege ce vreau sa zic)
  7. Uite de exemplu sunt multi handicapati din astia: 02-07-2015 03:56 PM Thread: Sugestie Reputation Received esti prea prost .........mi-ar place sa stiu cine e mucosul retardat..................da mai e si asa de prost in cat crede ca mi-a dat rep negativ (si mi-a dat neutru, culoarea gri ca n-are puncte), unii sunt asa de boi ca nici nu stiu cum se foloseste un forum, 'bag picioarele. //Alt pulamica: 02-07-2015 04:20 PM Thread: Sugestie Reputation Received Primesti neutru cand cine iti da rep nu are rep inca. Tu in schimb nu stii cum functioneaza un forum. -REP pentru ca te crezi destept si nu esti nici pe departe S-o futi pe ma-ta in cur si in pula ca n-are pizda jeg de balega ce esti, mai esti si handicurist si nu stii sa citesti, ce ai zis tu am zis si eu sugator de pule. Sa va futeti toti astia prosti mamele animale in cur.
  8. Ce bou esti, nu ai coaie ca sa scrii asta cu user-ul tau real?, sigur esti un pulamica care se crede smecher ca face si el ca oaia ce fac si alti prosti (sa se tot ia de aerosol aiurea ca asa e "la moda" intre poponarii de pe forum)
  9. Stie cineva un program prin care sa te conectezi la un proxy manual?, in trecut am folosit un ceva, da am uitat numele.....deci nu vreau un program din asta de vpn, vreau unul care sa bag eu proxy cu portul, si sa dau pe un buton de conectare si gata (cred ca se intelege).
  10. This post requires you to click the Likes button to read this content.
  11. Prima intrebare si cea mai importanta, e legit sau scam?, cat de repede ati primit platile?, cat platesc pentru download? (m-am uitat o gramada si nu am gasit).....vreau detalii care le consideranti importante, eu am un cont si un software acolo deja dar inainte sa incep o treaba serioasa vreau sa stiu parerea voastra. Daca cunoasteti alta firma de genul asta puteti sa o spuneti (dar sa fi lucrat cu ea si sa aveti plati, nu asa din auzite). //Dintre cei care o sa spuna parerea lor, as vrea sa stiu si cati bani au retras pana acum (daca nu vreti sa spuneti cifra spuneti peste 50, peste 100 etc). Eu mi-am instalat installerul la mine in pc si la statistici apare 1 instalare completata dar la comision tot 0 apare, de ce?..sunt in spania
  12. Daca vreti ceva bun va recomand antena asta, am avut si altele tot asemanatoare si chiar merg bine, prindea wifi de la un prieten care statea cateva strazi mai departe (antena era inferioara de asta)............o sa ziceti acum si despre astea ca nu merg si povesti de-a voastre banuiesc...
  13. Multumesc frumos pentru warn. "Reason: Insultare membru" cum ai vrea sa ii zic daca e un mucos ala?...oricum eu am viata sociala, deci nu ma afecteaza prostiile astea , insa Imparatul da de gandit....
×
×
  • Create New...