Jump to content

GMaster0

Active Members
 • Posts

  272
 • Joined

 • Last visited

About GMaster0

 • Birthday 07/15/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GMaster0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

 1. Caut perosoana care a lucreaza cu Tensorflow si platforma celor de la nVidia - Jetson Nano pentru crearea unui sistem de recunoastere al anumitor modele. Mai multe delatii in privat. Time frame - 2-3 saptamanisaptamani
 2. elements. envato .com. Cine are nevoie de ceva de acolo, lasati mi mesaj privat cu linkul de la produsul respectiv.
 3. Am rezolvat cu Turr caruia ii mulyunesc frumos,dar vreau sa multumesc si celorlalti care au dorit sa ma ajute.
 4. Astept sa vad ce pot rezolva cu Turry deocamdata, el a fost primul care m-a contactat. Dar o sa te am in vedere pe urmatorii boti de care voi mai avea neoie. Multumesc!
 5. Botul se logheaza pe siteul x, intra pe url ul y si da click pe butonul z, apoi se face logout. Nu exista captcha.
 6. Salutare tuturor, caut o persoana capabila sa imi creeze un script sau bot autoclicker care sa imi permita logarea pe un website cu date dintr-o fila excel. Persoanele care se considera capabile in crearea unui astfel de script ii rog sa ma contacteze prin PM. Plata o fac in metoda de plata dorita de voi. Multumesc frumos pentru inelegere!
 7. Precizez ca am rezolvat problema doar cu niste pasta termpconductoare.
 8. sincer sa fiu placa mea 980de3 a tinut mai bine de doi ani, cu totate ca al luat o sh. Merge perfect cu un Athlon x3 III. Tinand cont ca nu am avut nevoie de oc mi am cumparat o carcasa cu sursa noname, doar ca sursa venea cu o mufa cu 4 pini pentru cpu, se poate sa fie ai aceasta o problema? faptul ca nu am alimentare cu 8pini ma gandedc ca poate dauna si chiar cauza restarturi asa dese cum este situația mea. Coolerul a facut fata ieri fand am instalat windowsul pe gm vgs5 + 6100, eu utilizând placa vide integrata, acum vad ca face figuri... Hmm, singura solutie o vad prin schimbarea sursei + aplicarea de pasta. Im cel mai rau caz imi bag pl in ele si ma mut pe calculatoare de bord:)) le; voi incerca sa cumpar si un cooler aftermarket pentru oricare eventualitate
 9. Ma simt nevoit precizez faptul ca: 1 Placa 980de3 functioneaza corect cu un Athlon III x3 or so 2 6100 functioneaza corect cu gm vgs5 ul, acum am pus pe aceasta placa de baza o placa video gt 730 penteu ca e mai short si incape perfect 3 recunosc ca. pasta nu prea mai exista pe procesor, tocmai ce am instalat w8 pe el si sper sa ma tina pana maine poimaine cand o sa iau niste pasta termo conductoare. Dar totusi nu inteleg de ce pe o placa meege, pe una nu, desi si cealalta ar trebuii sa il suporte.
 10. Salutare tuturor, de curand mi-am achizitionat de pe olx o placa de baza asrock gm vgs3 FX impreuna cu un FX 6100, toate bune si frumoase, exceptand faptul ca nu imi incape placa video (un radeon r9 270) in acea placa de baza micuta (gm vgs3), asa ca am facut o combinatie intre 6100 si un ASRock 980de3 u3s3. Problema este faptul ca temperatura procesorului creste in asa fel incat nici nu pot intra in sistemul de operare, dar si daca il tin deschis simplu in bios isi da auto restart pe la 70-76 grade celsius. Care poate sa fie problema? Am crezult prima data ca este de la sursa, am facut tot felul de combinatii si alea alea, dar nimic nu a mers. Poate cineva sa isi dea cu parerea si in cazul meu? Tin sa precizez faptul ca am facut update de bios la 980de3 de la 1.6 la 2.0 and problem is the same! Va multumesc!
 11. Salutare, am si eu nevoie de un Account Creator pentru un website a carui inregistrare nu necesita completarea de captcha. Botul va trebuii sa creeze contul de pe proxy-uri (fiecare cont de pe proxy diferit) + verificare mail ( optional se poate renunta ). Programul poate sa fie cel mai mediocru dintre programele mediocre, daca isi face treaba nu am treaba cu el. Limbajul preferat ar fi Visual C Sharp / VB . NET, ca in cazul in care mai am nevoie de modificari sa mi le pot face singur. Detaliile le vom discuta pe privat. Plata o pot face paypal, buget limitat.
 12. 527ZWN61C - Luat, multumesc urs.
 13. Dupa cum spune si titlul cumpar un script complet CSGO Jackpot +Ruleta + CoinFlip +SteamBot. De preferat sa vina un script complet dar accept si doar doua din ele sau separate. Nu ma intereseaza scripturile cu buguri de pe internet decat daca sunt minim in 2 limbi si au toate bugurile rezolvate. Pretul poate varia intre 60 si 100$ skins (un knife) in csgo sau intre 20-50key(costa 2$btc / buc). Accept numai persoane serioase de aici de pe forum. Cei interesati, care au avut un astfel de site sau cei care stiu cum sa fixeze buguri si alte probleme ale altor scripturi sa ma contacteze. Detaliile le discutam prin PM
 14. incearca windows 8.1 pro, pentru mine este cel mai bun.
×
×
 • Create New...