butless Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Deci am 2 hdd-uri amândou? cu linux pe ele.Eu am nevoie acum s? copii ni?te fi?iere de pe un hdd pe altul, cum fac ? dac? le pun pe amândou? nu-mi intr? în linux pentru c? se suprapun parti?iile. Dac? bootez în livecd una o pot monta cealalt? nu.Ceva solu?ii ? (am nevoie pân? mâine) Quote
Guest Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Booteaza pe primul, copiaza fisierele pe un stick, si dupa treci pe al doilea. Quote
M2G Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 Daca le pui pe ambele pe acelasi cablu de date ai grija sa fie unul master si unul slave. Altfel o sa iti vada doar unu din ele. Quote
malsploit Posted July 21, 2013 Report Posted July 21, 2013 nu ai posibilitatea de a-ti cumpara un adaptor usb-sata/ide si sa il folosesti unul dintre hard-disk-uri ca hdd extern? e destul de ieftin Quote
butless Posted July 21, 2013 Author Report Posted July 21, 2013 Am asa ceva numai ca fara alimentare, am un hdd de 2.5 in rack extern numai ca puteam copia iar la 20gb nu-l mai vedea linuxul. O sa iau acel adaptor si o sa-l conectez la unul dintre hdduri. Quote