Jump to content
MDGFULL

Interfata diagnoza auto [Unde pot gasi?]

Recommended Posts

Posted

Salutare! Caut sa cumpar o "Interfata diagnoza auto" care sa contina interfata si cablul de conectare la PC si la mufa coputerului masinii. Caut in special genul de interfata friendly. Am gasit pe net,pe diverse site-uri de "specialitate" dar nu am fost convins. E cineva pe aici care se pricepe in acest domeniu? Ma intereseaza in special pentru toate modelele Logan.

Posted (edited)

@devianc3 iti multumesc pentru reply. Acum o sa pun o intrebare prosteasca ... Daca cumpar asta trebuie sa am si asta ? Eu caut o interfata care,atunci cand conectez cablul la computerul masinii,sa-mi arate pe laptop coduri de erori. De asta am vrut sa intreb pentru ca nu ma pricep,sunt novice. Inca o data multumesc de reply!

L.E: reeritor la ceea ce mi-ai scris tu,am gasit ELM 327 USB.

Edited by MDGFULL
Posted (edited)

Deeeeci, sa o luam pe rand:

1. Da, ai nevoie atat de interfata cat si de soft. Cat despre pretul super-exorbitant al soft-ului, nu am ce spune. Mai bine mergi pe dacia forum, sau reno.ro si sa cauti pe careva care vinde direct pachet... sunt convins ca faci o afacere mai buna. Cu soft-ul dedicat vei putea vedea toti parametrii de la toate modulele, dar aparent la dacia/renault poti face si modificari la harta ecu si alte tiganii (n.r. poti strica masina daca iti bagi degetele unde nu-ti fierbe oala).

2. Interfata ELM 327 (care o iei direct pe bluetooth ca sa te joci de pe Android cu Torque) iti va citi marea majoritate a masinilor, dar doar erorile si parametrii de la motor.

Interfata Diagnoza Super Mini Universala Elm327 Bluetooth OBDII OBD2 V1.5 - Okazii (129123373)

Interfata OBD2 OBDII Diagnoza Universala de tip ELM327 V1.5 - bluetooth BT + DVD software - Okazii (129689343)

Asa am eu. Daca te uiti pe aliexpress, le iei din china cu 10-15 usd, poate mai ieftin, dar astepti una buna dupa ele.

3. Ai optiunea Autocom CDP care e clona dupa Delphi Autocom CDP (sau asa ceva), care e un soft generalizat si citeste toti parametrii de la toate masinile si toate camioanele. Clonele mai au figuri in cap si nu citesc unele masini; de regula Ford.

Personal, asta imi prezinta cea mai mare incredere, dar e un risc: DHL free Wholesale retail price,new high quality tool Autocom CDP+Pro can support cars and truck ,generic 3 in1,factory CDP+-in Code Readers & Scan Tools from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com

Are si LED, sa nimeresti gaura :)

Uita-te pe youtube la fiecare din cele 3 variante - DDT2000, ScanMaster (sau cauti ceva legat de ELM), respectiv Autocom.

LE: Acum am vazut ca cel cu interfata DDT 2000 iti ofera si soft gratuit - intreaba-l daca e soft-ul pt logan, adica tot DDT 2000 (tind sa cred ca da, dupa screenshot, dar compara cu ce vezi pe youtube).

Ala ce vinde la 240 EUR, cred ca vinde cu manuale de reparatii si poate programa chei, sa schimbe ECU... nah.. face mult mai mult decat diagnoza.

Edited by devianc3
Posted

MErcy mult ... Informatiile imi vor fi de un real ajutor.

LE: Acum am vazut ca cel cu interfata DDT 2000 iti ofera si soft gratuit - intreaba-l daca e soft-ul pt logan, adica tot DDT 2000 (tind sa cred ca da, dupa screenshot, dar compara cu ce vezi pe youtube).

Softul este pentru logan DDT 2000,am vorbit cu el.

MErcy mult de ajutor inca o data!