alynut Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Salut, am cateva root-uri bune din india si china si nu am ce face cu ele ...le dau cu 20 de centi unul . Garantez ca acel root o sa fie on maxim 10 zile sau mai mult daca nu o sa mai fie bun vi`l inlocuiesc, conditii nu schimbati parola la el pentru ca pe acel root mai intra cate un strain din cand in cand si face diferite teste pe el ,daca nu ii schimbi parola nu o sa til opreasca nimini sau sa ii schimbe parola ,daca ii schimbati parola nu mai raspund de el .Email paypal : alynut99@yahoo.comY!M : alynut99@yahoo.com Quote
r0mulus Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 (edited) e baiat bun am luat unul Edited July 29, 2013 by r0mulus Quote
alynut Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 e criza frate Bani care ii aveam pe paypal i`am investit intr-un forum si nu m`am ales cu nimic acum incerc sa strang 4 euro sa cumpar un domeniu pentru un site si as mai avea nevoie de 86 de centi =) si m`am gandit sa vand cateva root-uri pe cativa centi sa iau un domeniu. Quote
jeanrein Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 am eu nevoie de rooturi dar pot plati doar prin perfectmoney Quote
alynut Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 Cadou de la mine, succes cu domeniu si nu iti bate joc de el, n-am nevoie de nici un root.Multumesc frumos . Quote