alinh0 Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 De cand au aparut ASIC miners..a crescut hashrate-ul la toate poolurile-> nivel de dificultate mai mare.De aceea nu se mai merita miningul cu boti sau CPU. Doar daca ai norocul sa ai boti cu specs bune (GPU)https://www.kncminer.com/categories/minersSustin ca livreaza in Octombrie anul asta. Destul de repede fata de Butterfly Labs(8luni -1an).Acum intrebarea e daca se merita sa cumpar. Stiu ca dificultatea creste o data cu timpul.Bitcoin Mining Calculator Daca calculam aici cam cat ar produce un miner la 2k$ cu un hashrate de 100GH/s ar veni: 166$ pe zi/ 5k$ pe luna.Asta in cel mai bun caz.Deci s-ar merita investitia ? Quote
Brenin Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Nu sustin ca livreaza in Octombrie, sustin ca in Octombrie incep livrarea, in ordinea comenzilor, respectiv a platilor.In teorie, da, se merita, oricand, la orice ora. Practic, este foarte posibil la momentul primirii aparatului, dificultatea sa creasca si/sau valoarea BTC sa scada drastic.Mai exista si posibilitatea ca firma sa dea teapa.Astea au fost ca si factori de risk.Pe langa asta, da, se merita, pretul este incredibil de mic Quote
alinh0 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Sa eliminam riscul de a lua tzeapa. Ne limitam la scaderea BTC( putin probabil) si la cresterea dificultatii(imposibil de oprit).Deci doar tii aparatul in priza 24/7 si ai profit dublu intr'o luna. Cea mai simpla si retardata metoda de a face bani Sounds too good to be truth?Alte pareri pro/contra? Quote
Brenin Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Singura problema cea mai probabila care sigur o sa apara, o sa fie livrarea. Cum specifica si ei, livrarile INCEP in octombrie, dar daca livreaza 1-5 / saptamana, o sa ai ceva de asteptat.Incearca sa plasezi o comanda, ca sa primesti un order number sau invoice number, asteapta 5 zile, si reia procesul, si observa cate comenzi s-auplasat in acele zile,ca sa iti faci o idee.Asta a fost contra.Pro, exact cum ai zis si tu, iti vine aparatul, il cuplezi, faci bani stand, platesti doar curentul. Quote
alinh0 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Daca ai pile ca sa il trimita mai repede+ https://rstforums.com/forum/70814-metode-furt-curent-electric.rst = Million $ BabyBanuiesc ca nimeni de pe forum nu a avut experiente cu asta.Nu vreau sa fiu primul si sa imi iau tzeapa:)) Quote
d33nis Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Scuzati ca ma bag, tot vad pe forum discutii despre bitcoin, imi explica si mie concret, ce este? Nu caut pe google ca sigur voi gasi baliverne si nimic concret. Intreb aici ca sunteti utilizatori. Quote
seboo00111 Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 Nu gasesti nici o baliverna pe google;E pur si simplu o moneda virtuala , se face rost de ea printr-un proces numit "mining" Quote
d33nis Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 Eu ma refeream la ce este Bitcoin ala, si de ce este nevoie de anumite aparate pentru el. Quote
Brenin Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 Eu ma refeream la ce este Bitcoin ala, si de ce este nevoie de anumite aparate pentru el. Doar ce ti-a explicat baiatul mai sus. Cu aparatele respective, se calculeaza hash-uri, si duce la un process numit minning. Practic, moneda se creeaza de utilizatori. NU este nimic centralizat, nu se poate inchide, este p2p. Mai mult de atat, google explica foarte bine. Quote
alinh0 Posted August 2, 2013 Author Report Posted August 2, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=4897871207858&set=o.590225540989246&type=2&theaterDa...cea mai mare problema ramane livrarea. Nimeni nu produce asa ceva in RO? Quote
alinh0 Posted August 2, 2013 Author Report Posted August 2, 2013 Ai citit macar primul post?Dar am vazut ca avea doar 6GH/s la acel moment -> 300$ pe luna. Quote
Brenin Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=4897871207858&set=o.590225540989246&type=2&theaterDa...cea mai mare problema ramane livrarea. Nimeni nu produce asa ceva in RO?Adic ei in ro, pana si butterfly labs aduc in ro, toti aduc in ro.Platesti acum, primesti la anul Si tot ar suna bine. Quote
alinh0 Posted August 2, 2013 Author Report Posted August 2, 2013 Speram si eu sa dau peste cineva care a cumparat . Se pare ca o sa fiu primu care da de veste. Quote
Brenin Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 vezi ca au facut sectiune RO pe bitcointalk, sunt cativa baieti de le-au venit de la BFL, dupa 1an+sunt sunt multumiti din ce zic ei Quote