kw3rln Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Nu v-ati intalnit de problema ca atunci cand incercati sa uploadati c99 shell sau alte shelluri nu va lasa hostingul : "infected" .EU am avast si l-am facut undetectabil editand linia:if (c99ftpbrutecheck("localhost",21,1,$str[0],$str[0],$str[6],$fqb_onlywithsh))Dupa if sterge spatiul " " si nu-l va mai detectaAlte metode? daca ai alt antivirus si inca il mai detecteaza incearca sa imparti shelu in doua ... apoi partea care ii detectabil o imparti si tot asa pana ramai doar cu cateva linii !creditz Kouros Quote
escalation666 Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 si mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu uploadeze shellul din cauza antivirusului , in special pe serverele windows....in asemenea cazuri folosesc alt shell pe care nu-l detecteaza... Quote
nullbyte Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ej.am doesn't give a fuck about antivirus Proof: http://netlog.ej.am/c99shell.txt Quote
Tot_zeu Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 ma intereseaza dupa ce detecteaza antivirusul acest script php?ca daca l detecteaza dupa o anumita linie e relativ simplu.DAca nu fie l diviziati cum zice kw3rln sau sa adaugati cateva functii noi sau chiar sa stergeti,schimbati numele la variabile etc Quote