kw3rln Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Nu v-ati intalnit de problema ca atunci cand incercati sa uploadati c99 shell sau alte shelluri nu va lasa hostingul : "infected" .EU am avast si l-am facut undetectabil editand linia:if (c99ftpbrutecheck("localhost",21,1,$str[0],$str[0],$str[6],$fqb_onlywithsh))Dupa if sterge spatiul " " si nu-l va mai detectaAlte metode? daca ai alt antivirus si inca il mai detecteaza incearca sa imparti shelu in doua ... apoi partea care ii detectabil o imparti si tot asa pana ramai doar cu cateva linii !creditz Kouros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 si mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu uploadeze shellul din cauza antivirusului , in special pe serverele windows....in asemenea cazuri folosesc alt shell pe care nu-l detecteaza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Ej.am doesn't give a fuck about antivirus Proof: http://netlog.ej.am/c99shell.txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tot_zeu Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ma intereseaza dupa ce detecteaza antivirusul acest script php?ca daca l detecteaza dupa o anumita linie e relativ simplu.DAca nu fie l diviziati cum zice kw3rln sau sa adaugati cateva functii noi sau chiar sa stergeti,schimbati numele la variabile etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...