vasile.dickulescu Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 (edited) Primul meu topic pe RST in care si ajut...sau cel putin asta sper:))Temele sunt luate de prin diferite locuri precum filelist, tpb, nullesthemes, chiar si de pe rst. Le-am urcat pe mega si sper sa ii ajute pe cei care se ocupa cu ppd sau ce mai faceti voipack 1: elegant themes.zip cred ca e luat de pe tpb, nu mai stiu sigur. aveti aici un screenshot cu continutul pack.ului si puteti sa le descarcati de aicipack 2: mojothemes2012.zip cred ca e luat de pe scriptgates, nu sunt sigur. aveti aici un screenshot cu continutul. puteti sa il descarcati de aicipack 3: themeforesttemplatespack.zip este luat de pe filelist are toate partile de la 1 pana la 8 asa cum se vede aici si puteti sa il descarcati de aicipack 4: yoothemes.zip luat de pe rst sau vreun torent. ce contine puteti vedea aici si daca vreti sa il descarti puteti sa o faceti de aicipack 5: sorted.zip sunt luate de mine de prin diferite parti si sortate dupa categorii.sunt cam ultimele versiuni la toate pentru ca nu au mai mult de 3-4 zile de cand au fost urcate. cam tot ce este mai frumos si cu vanzari mai multe de pe themeforest se afla aici. categoriile le puteti vedea aici iar de descarcat o puteti face de aici Edited August 6, 2013 by vasile.dickulescu Quote
red_dragon_69 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Link-urile de la pack-urile 3 si 4 nu merg. Thanks for sharing. Quote
vasile.dickulescu Posted August 6, 2013 Author Report Posted August 6, 2013 Mda le-am schimbat acum. Merci de info L.E. daca cineva are internet prin hartie si doreste decat 1-2 teme din pack.uri sa imi dea un pm si i le pun pe dropbox sau copy Quote
vasile.dickulescu Posted August 12, 2013 Author Report Posted August 12, 2013 cum iar imi faceam curat prin hard am mai dat de niste plugin.uri de Wp de pe CodeCanyon....jumatate sunt din niste pachete iar restul sunt downloadate de mine...tot ce e in folder puteti vedea aici Screenshot at 22:24:14 | ScreenCloudin interiorul RST codecanyon plugins sunt inca 3 pachete:primul: Screenshot at 22:32:59 | ScreenCloudal doilea: Screenshot at 22:33:36 | ScreenCloudal treilea: Screenshot at 22:34:04 | ScreenCloud70%+ din toate pluginurile or sa mearga, restul nu le-am incercat deci nu dau cu parerea.plugin.urile le puteti cauta dupa nume pe google sau direct pe codecanyon.Download: https://mega.co.nz/#!Ioh1HKgQ!SDcu208eOv75yZ8xJOQxHS1ncHwdtsRV6jktZjIhMRM Quote
vasile.dickulescu Posted August 29, 2013 Author Report Posted August 29, 2013 UPDATE 31 pentru cine vrea sa se apuce de android programming: preview download 2 ceva pdf.uri cu hackereala: preview download 3 php&mysql: pdf + video tutorials: preview download 4 dezvoltare de jocuri si aplicatii mobile pentru diferite platforme: preview download 5 dezvoltare aplicatii pentru windows 8: preview download Poate ajuta pe cineva, si da, stiu ca mai toate pdf.urile se gasesc pe diferiti torrenti Quote