Jump to content

red_dragon_69

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by red_dragon_69

  1. Ca sa nu mai deschid un topic nou... Ce site imi recomandati pt a converti btc in paypal?
  2. Da. stiu. Tu vrei 50% reducere. Nu-mi mai polua topicul.
  3. Tu vrei voucher sau doar vorbesti sa te afli in treaba? Ia cauta si pe alte forumuri cum se procedeaza...
  4. Nici problema. Banii provin din afiliere. Nu ai cum sa te trezesti cu comanda anulata si cu banii dati pt ca platesti ramburs. Procedam cum am spus in prima postare. Daca esti de acord, spune-mi si iti trimit contul pe PM.
  5. Salut, Asa cum o spune si titlul, vand voucher Altex in valoare de 1100 lei. Pretul este de 990 lei (reducere 10%). Se plateste in avans prin banca (va comunic prin pm contul de Raiffeisen). Voucherul este deja generat, asa ca poate fi folosit imediat ce am confirmarea ca banutii sunt in cont. Se poate cumpara orice de pe altex.ro, chiar si produse aflate in promotie. Va multumesc! PS - Pentru cine doreste un voucher cu o valoare mai mica, pot genera unul cu o valoare de pana in 480 lei (reducerea este tot de 10%), putand fi utilizat incepand cu a doua zi, orele 09:00.
  6. Mersi mult. Astept si alte exemple de site-uri.
  7. Mersi. Cat de anevoios este procesul de verificare? Ce documente iti cer? Vad ca merge doar prin transfer bancar. Ceva si cu paypal? Anyone?
  8. Salut, De unde as putea cumpara btc cu paypal sau card? M-ar interesa site-uri care sa nu-mi ceara documentele tuturor persoanelor din arborele genealogic pt a-mi verifica identitatea. Si nu as vrea sa dureze 10-12 ore (1-2 ore maxim sau si mai putin). As vrea niste exemple de site-uri pe care le-ati testat. Nu sunt interesat sa cumpar de la "baieti". Thanks.
  9. Exista drop-uri prin Romania? As vrea sa comand cate ceva...
  10. Un custom rom ar trebui sa rezolve problema.
  11. Si RARBG merge bine...
  12. Am un LG G2 cu touch-ul crapat (in dreapta jos). Varianta alba, de 16 Gb, functioneaza perfect, inclusiv display-ul. Cat poti oferi? Bafta!
  13. 1AgRJqphv5wHzbEffdFxf9Bnb6zwkKvwQX Thanks!
  14. Si pe mine ma intereseaza acelasi lucru + se poate instala TOR?
  15. Mie (cred ca) ai uitat sa imi trimiti p.m.
  16. Si pe mine ma intereseaza niste articole despre IT&C (English). Lasa-mi un messenger/Skype/orice. Bafta!
  17. Nu uita de cooler. Eu l-am luat pe asta Cooler Thermaltake Contac 21 compatibil Intel/AMD - eMAG.ro Am un Intel i5-4570. Mi-a scazut temperatura de la 67 la 42-43. Doar ca eu nu ma joc (rulez 25-30 scripturi PHP zi de zi). Si nu uita de SSD. E "mana cereasca"!
  18. Salut, Ai putea sa-mi trimiti contact form-ul si tema John Doe? Iti multumesc!
  19. Da. Ti-am trimis mesaj.

×
×
  • Create New...