koruno.php Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 (edited) Dup? cum specific? ?i titlul, donez aceast? carte. Este în stare impecabil? ?i plin? de informa?ii utile, cine o dore?te s? lase aici un reply. Îmi asum dreptul de a o trimite sau nu dup? p?rerea mea personal? asupra acelui utilizator. Cel care o dore?te asigur? ?i transportul, trimit prin orice dore?te acel utilizator. Eventual, predare personal? în ora?ul Bac?u. Edited August 7, 2013 by koruno.php Quote
Matt Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Dup? cum specific? ?i titlul, donez aceast? carte. Este în stare impecabil? ?i plin? de informa?ii utile, cine o dore?te s? lase aici un reply. Îmi asum dreptul de a o trimite sau nu dup? p?rerea mea personal? asupra acelui utilizator. Cel care o dore?te asigur? ?i transportul, trimit prin orice dore?te acel utilizator. Eventual, predare personal? în ora?ul Bac?u.Ai putea sa faci un concurs iar ca premiu sa le dai cartea. Quote
koruno.php Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 (edited) Matt: Dac? a? ?i avea idei pentru un astfel de concurs, probabil l-a? organiza. Îns? ap?r alt fel de probleme, dac? cel care va câ?tiga dore?te s? asigure transportul ?i altele. Prefer m?car s? o dau cuiva care consider c? merit?. Edited August 7, 2013 by koruno.php Quote
xplonde Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Tu ai idei doar cum sa dai tepe si sa furi banii altora, dar stai linistit ca roata se invartesi Bacaul nu e oras asa mare. Marele donator ... Quote
hackerika Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Tu ai idei doar cum sa dai tepe si sa furi banii altora, dar stai linistit ca roata se invartesi Bacaul nu e oras asa mare. Marele donator ...Atat timp cat cel care primeste cartea plateste doar 8 lei ( transportul ) care ar putea fi teapa?Sa nu-mi zici ca-ti pune bolovani si cam asta e teapa? ( de 8 lei ) Quote
koruno.php Posted August 9, 2013 Author Report Posted August 9, 2013 @TheArtis M? po?i contacta prin PM cu adres? de livrare ?i modalitatea prin care dore?ti s? o livrez.@xplonde Du-te la mama dracu. Ai noroc c? am aruncat hârtia prin care dovedeam c? ?i-am trimis banii, c? î?i f?ceam eu report pentru scam. Mai ai ?i tupeu. Quote
xplonde Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 mama ce noroc am avut ca "s-a intamplat" sa arunci hartia. ce om handicapat esti. arata extrasul de cont ca in el se vede daca ai trimis sau nu banii. dar cred ca nici ala nu poti sa-l arati pt. ca nu ai trimis nimic teparule. Quote
GoguMic Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Cu un simplu search pe goagal gasesti cartea linistit. Asa ca nu te mai chinui sa ceri adresa de livrare... Quote
h05th Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 xplonde , care este tzeapa in 8 lei , care nici nu ajung la el ? Ajung la oficiu de postal ! Ce rost are sa umble prin soare cu bolovanii , sa ai puna in colet (sa cumpere cutie , skoci , pix , foaie alba) ? De ce ai trimis lui banii ? Banii se dau cand primesti coletu . Cum spune si GoguMic , o simpla cautare pe google , si ai gasit cartea . Numai stai sa te certi aiurea cu toti incultii ce nu stiu in ce topicuri posteaza . Quote