Hannibal. Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Cred ca e cea mai des intalnita intrebare in categoriile de genul.Problema mea sta in felul urmator:Ca programator am inteles ca ar trebui sa cunosti 3 limbaje: unul care iti place, unul care se cere si unul care foloseste baze de date.Si ca sa o iau cu inceputul am ales Python pt. prima categorie.Cum era si normal am cautat documentatie pe internet, am descarcat cateva tutoriale video, ebook-uri, etc.Dar ... majoritatea foloseau versiunile 2.x sau 3.x ale Python. Si trebuie sa ma adaptez in functie de documentatie.Si cand trec de la una la alta versiunile nu se potrivesc.Ma va influenta cu ceva daca citesc documentatie pt 2.x sau pt 3.x? Imi va afecta cu ceva felul in care scriu cod? De ce as alege 2.x sau 3.x? Si ar trebui sa renunt la documentatia pt. cealalta versiune?PS: Nu vreau sa-mi postati vreun change-log de pe python.org, le-am citit deja, sunt satul de ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brenin Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Iti recomand sa folosesti 2.7Nu pentru ca imi place mie, dar pt ca este la momentul de fata cel mai uzual. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted August 16, 2013 Active Members Report Share Posted August 16, 2013 majoritatea scripturilor sunt compatibile pentru 2.7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...